Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Sezon Finalinde De Zirveyi Bırakmadı

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Sezon Finalinde De Zirveyi Bırakmadı

İstanbullu Gelin sezon finali ile ekranlara geldi. Yayınlanan final bölümü ile birlikte dizi büyük bir merak uyandırdı.

İstanbullu Gelin Sezon Final Bölümünde Neler Oldu?

İstanbullu Gelin için yayınlanan sezon final bölümünde özellikle bugüne kadar çok merak edilen olayların açığa çıkma ihtimalinin olması izleyenlerin heyecanlı bir bölüm izlemesini sağladı. Özellikle Süreyya ve Faruk bebeklerinin hayati tehlike yaşaması nedeniyle oldukça tedirgin olurken gittikleri kontrolde büyük bir şok yaşadı.

Doktorlar tarafından yapılan kontroller sonrasında özellikle bebeğin kalbinin durduğu ve bu nedenle alınması gerektiği söylenirken, bu haberi duyan Süreyya büyük bir yıkım yaşadı. Özellikle bebeğini kaybettikten sonra tüm evde büyük bir sessizlik yaşanırken Begüm ve Faruk arasındaki geçmişte yaşanan olayları ve Emir’in onların oğlu olduğunu öğrenen Süreyya, yeni kararlar aldı. Faruk ve Süreyya’nın aşk hayatında çok ciddi bir sürece gireceği görülürken bu konuda hangi olayların yaşanacağı ve yeni sezon itibariyle Faruk ve Süreyya aşkının nasıl devam edeceği oldukça büyük bir merak uyandıracak. Faruk ve Süreyya bebeklerini kaybetmiş olsa da özellikle Faruk’un kardeşinin bir kız bebeğinin olacak olması, konakta aynı anda hem hüzün hem de sevinç yaşanmasını sağladı.Yayınlanan final bölümü ile birlikte bu konudaki soru işaretleri açık bir şekilde bırakılırken, İstanbullu Gelin bu bölümü ile oldukça dikkat çekti ve yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

En Çok İzlenen Yapım Oldu

Cuma günü itibariyle ekranlarda getirilen İstanbullu Gelin, özellikle ilk 100 sıralamasında birinci olmayı başardı.  AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım olmayı başaran İstanbullu Gelin böylece final bölümü ile oldukça dikkat çekmeyi başardığını gösterdi. Star TV’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren özellikle hikayesi ile dikkat çeken dizi, Bursa’da çekiliyor ve bu da dizinin farklı bir coğrafyada ekranlara gelmesini sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler