Ana SayfaDizilerTürk Yapımı Shameless Geliyor

İlgili Postlar

Türk Yapımı Shameless Geliyor

İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan ve daha sonrasında dünyanın dikkatini çeken Shameless için Türk yapımı yeni bir versiyon geliyor.

Yayınlandığı dönemlerin ardından özellikle kısa süre içerisinde tüm dünyanın dikkatini çeken ve yüksek izlenme oranları alarak pek çok farklı ülkede yayınlanmaya başlanan Shameless Türkçe uyarlamasında nasıl bir senaryonun ortaya konulacağı ve dizinin oyuncularının kimler olacağı merak ediliyor.

7 Sezondan Beri Ekranlarda!

7 sezondan beri Kara Komedi olarak ekranlara getirilen dizi, özellikle uzun zamandan beri gündemde büyük bir soru işareti oluşturmuştu. Fakat yapılan son açıklamalar ile birlikte dizinin resmen önümüzdeki sezon itibariyle ekranlarda olacağı net bir şekilde belirtildi.

Uyarlamada Meryem Gür İmzası Olacak

Daha önce Umutsuz Ev Kadınları gibi farklı dizilerin Türkçe uyarlamalarını yapan Meryem Gür, bu dizinin de yine arka planında yer alan isimlerden bir tanesi olacak. Özellikle dizinin başrol oyuncuları ile ilgili paylaşılan son bilgilerde Hazal Kaya, Seren Şirince ve Serkan Çayoğlu gibi isimlerin dizide yer alacağı belirtildi. Bu açıklamalar aynı zamanda Hazal Kaya’nın ekranlarda olacağını net bir şekilde gösterirken dizi daha fazla dikkat çekti.

Şu anda dizinin hangi kanalda yayınlanacağı net bir şekilde bilinmiyor. Fakat özellikle yabancı versiyonunda dizi içerisinde cinselliğin çok fazla olması, eşcinsellik, uyuşturucu ve alkol gibi konuların ele alınması nedeniyle televizyon kanallarında dizinin ekranlara nasıl geleceği merak uyandırıyor. Bu nedenle dizinin Netflix ya da Blu TV gibi online platformlar üzerinden yayınlanması mümkün görünüyor. Özellikle dijital ortamda yayınlanmaya başlanan Fi dizisi ile yakalanan başarı göz önünde bulundurulduğunda, benzer bir yapımın çok daha iddialı, sansürsüz ve özgür bir şekilde internet üzerinden yayınlanabilir olması akıllara yatkın görünüyor.

Dizi hakkında paylaşılan bu bilgiler özellikle dizinin net bir şekilde yayınlanacağını gösterirken önümüzdeki günlerde detayların netleşmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler