Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Finali Hüzünlü Oldu

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Finali Hüzünlü Oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar için özellikle bu sezon finali oldukça üzücü geçti.

Konu ile ilgili yapılan son paylaşımlarda, Hüsnü Çoban’ın yaşadığı üzüntü ekranlara ayrıntılı bir şekilde getirildi. Eşini kaybettiğini öğrenen Hüsnü Çoban, büyük bir acı yaşarken çocukları ile birlikte tek başına kalan Çoban, büyük bir kederin içerisine düştü. Özellikle dün akşam ekranlara gelen yeni bölüm ile birlikte bu anlar izleyicilere aktarılırken Arka Sokaklar izleyenlerde unutulmaz sahneleri ile şimdiden yer edilmiş durumda. Hüsnü Çoban ve ailesinin gözyaşlarına boğulduğu sahnelerde, Selda Bağcan tarafından seslendirilen “Düşen Hep Yerdemi Kalır” türküsü de yine bu anların çok daha etkileyici olmasına neden oldu. Çok konuşulan o sahnelerden oluşan fragman ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=pUauFlyH2_o

Suat Öldü!

Dizinin yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren önemli karakterlerinden birisi olarak görülen Hüsnü Çoban’ın eşi Suat, final bölümü ile birlikte Arka Sokaklar veda etti. Özellikle dün akşam yayınlanan final için yayınlanan fragmanlarda Hüsnü Çoban ve ailesinin büyük bir üzüntü yaşaması Suat’ın öleceği noktasında büyük bir izlenim yaratmış olsa da özellikle Suat karakterinin ölmeyeceğine yönelik de farklı bilgiler gündeme gelmişti. Fakat yayınlanan yeni bölüm ile birlikte Suat’ın öldüğü kesinlik kazandı ve böylece Hüsnü Çoban için yeni sezonlarda oldukça duygusal anların yaşanacağı da net bir şekilde görüldü.

447. Bölüm Yayınlanacak

Yayınlanan final bölümü ile birlikte 447. bölümünü ekranlara getirmiş olan Arka Sokaklar, bu sezon itibarı ile ekranlara ara verdi. Özellikle sezonlardan beri ekranlarda yayınlanan Arka Sokaklar’ın gelecek sezon da yayınlanmaya devam edeceği  geçtiğimiz dönemlerde açıklanmıştı. Bu bakımdan yeni dizi sezon itibariyle Arka Sokaklar kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, gelecek sezonun da en iddialı dizilerinden birisi olarak gösteriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler