Ana SayfaDizilerKenan İmirzalıoğlu “Sultan Fatih” Olarak Geliyor!

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu “Sultan Fatih” Olarak Geliyor!

 

“Karadayı” dizinden beri yaklaşık 2 yıldır, ekranlarda pek görünmeyen Kenan İmirzalıoğlu, bu kez tarihi bir karakter olarak yeni dizisiyle geri dönüyor. Evliliği ve özel hayatı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu artık izleyiciler karşısına çıkıyor.

Son yıllarda; izleyiciler tarafından büyük rağbet gösterilen tarihi içerikli dizilere, birkaç ay sonra bir yenisi daha eklenecek. Ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da izleyici oranı epey yüksek olan; “Diriliş: Ertuğrul”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Payitaht Abdülhamit” gibi dizilere rakip olarak “Sultan Fatih” adlı yeni dizi geliyor. Kanal D’de gösterime girecek olan dizide, “Sultan Fatih” rolünde Kenan İmirzalıoğlu rol alıyor.

Kenan İmirzalıoğlu için diziden bölüm başına 100 Bin TL alacağı iddia ediliyor. Senaryo gereğince İstanbul’u fethedecek, 21 yaşındaki genç Sultan Fatih’i canlandırması hususunda, ünlü oyuncu biraz yaşlı bulundu. Dizinin yapım ekipleri arasında oyuncunun yaş durumu, krize neden oldu.

Dizi Yapımcıları, İmirzalıoğlu İçin Yaş Krizinde

Şu an, 43 yaşında olan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu; son oynayacağı dizinin, yapım ekipleri arasında kaldı. Dizinin yapımcılarından birisi; ünlü oyuncunun makyajla 20’li yaşlarda havası verilmesi taraftarıyken, diğer yapım ekibi ise 20’li yaşlarda başka bir oyuncunun, belirli bölümlerde Sultan Fatih’i oynamasını uygun buldu. Fakat halen bir sonuca varılamadı.

Dizi, Ne Zaman Başlayacak?

Merak edilen “Sultan Fatih” dizisi, Eylül ayında Kanal D’de ekranlara gelecek. Dizinin hangi gün başlayacağı hakkında ise detaylı bilgi verilmemiştir.  Fatih Sultan Mehmet Dönemine ait konular işlenecek dizide, başka hangi isimlerin yer alacağı konusunda da Kanal D’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. “Deli Yürek”, “Karadayı”, “Son Osmanlı Yandım Ali” gibi gözü pek-kahraman karakterlerine alıştığımız Kenan İmirzalıoğlu’nun “Sultan Fatih” olarak nasıl bir performans sergileyeceği ise sabırsızlıkla bekleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler