Ana SayfaDizilerEvlat Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Evlat Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Çarşamba akşamları Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Evlat Kokusu yeni bölüm ile dün akşam geldi. Yayınlanan ilk bölümü ile birlikte dizinin hikayesi izleyenler tarafından net bir şekilde öğrenilirken dizi ilk bölümüyle izleyenlerden tam not almayı başardı. Yayınlanan yeni bölüm sonrasında Evlat Kokusu 2. bölüm fragmanı da yayınlanırken yeni fragman şimdiden izleyenlerde heyecan yaratmayı başardı.

Yayınlanan bölüm sonrasında özellikle yeni fragmanı ekranlara getirilmesi diziyi izleyenlerin de dizi hakkında daha fazla meraklanmasını sağlandı. İlk bölüm itibariyle dizinin hikayesine genel bir giriş yapılırken bu giriş sonrasında dizisinin nasıl ilerleyeceği hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak mümkün olacak.

Yıllar önce bebeğinin elinden alınması ile birlikte büyük bir üzüntü yaşayan Zeyno’nun bebeğine kavuşma hikayesinin anlatıldığı dizi oldukça duygusal sahnelerinde ekrana gelmesine de neden oldu. Yayınlanan ilk bölümde bebeğin elinden alındığı görülen Zeyno oldukça üzülürken izleyenlerde Zeyno’nun bu üzüntüsüne ortak oldu.

Evlat Kokusu Yeni Bölüm Merak Ediliyor!

Yayınlanan son bölümü itibariyle izleyenlerin aklında kalan en büyük soru işareti Zeynep Çınar’ı kaçırıyor mu sorusu. Dün akşam ekranlara gelen yeni bölüm ile televizyon dünyasına iyi bir giriş yapan Evlat Kokusu haftaya yeni bölümü ile ekranlara gelecek.15 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte dizide hikaye daha da açık bir hale gelecek.

Evlat Kokusu ikinci bölüm fragmanı ise şöyle:

https://www.youtube.com/watch?v=fYHH-ePm1Us

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler