Ana SayfaDizilerEvlat Kokusu Poyraz Karayel’in Gölgesinde Kaldı!

İlgili Postlar

Evlat Kokusu Poyraz Karayel’in Gölgesinde Kaldı!

Kanal D ekranlarında Poyraz Karayel’in finali sonrasında Çarşamba akşamlarında ”Evlat Kokusu” yayınlanmaya başladı. Dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen ”Evlat Kokusu” özellikle Poyraz Karayel hayranları tarafından oldukça eleştirildi.

Evlat Kokusu İçin Eleştiriler Fazla Oldu!

Kanal D’nin yeni başlayan dizisi ”Evlat Kokusu”nun yayına başlamasının ardından çok kısa bir süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldığı görüldü. Özellikle Poyraz Karayel hayranların dizinin beklentilerin altında olduğunu söylerken diziye karşı farklı eleştiriler yapıldı. Eleştirilerin yani sıra dizi seven ve beğenen kişiler de bu konuda diziye destek verdi. Bu bakımdan yayınlanan ilk bölüm şu anda izleyicileri ikiye ayırmış durumda.

Üç yıldan beri Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden birisi olan Poyraz Karayel’in ekranlara veda etmesi seyircilerin şu ana kadar duruma alışamadığını da gösterdi. İzleyenler tarafından yapılan eleştirilerde özellikle üzerinde durulan Poyraz Karayel’in boşluğunun ”Evlat Kokusu” ile doldurulamayacağı yönünde oldu.

Poyraz Karayel’in ekranlara beklenmedik bir şekilde veda etmesi ve dizinin kötü bir şekilde bitirilmesi dizinin takipçileri tarafından en çok eleştirilen detaylardan bir tanesi olurken yapılan tüm bu eleştiriler duruma ne kadar tepki göstereceğini de gözler önüne serdi. Poyraz Karayel yerine Kanal D Çarşamba akşamları da Evlat Kokusu’nu ekranlara getirecek. Farklı bir konusu bulunan dizisi ilk bölüm itibariyle Poyraz Karayel’in gölgesinde kalmış olsa da önümüzdeki dönemlerde hikayenin ilerlemesi dizisinin daha fazla kişi tarafından sevilmesini de sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler