Ana SayfaDizilerTarık Mengüç, Survivor'a veda ederken herkesten özür diledi...

İlgili Postlar

Tarık Mengüç, Survivor’a veda ederken herkesten özür diledi…

Elenerek Survivor 2017’ye veda eden ünlüler takımı yarışmacısı Tarık Mengüç, veda konuşması yaparken duygusal anlar yaşandı. Survivor’ın en duygusal vedalarından birini gerçekleştiren Mengüç, gözyaşlarına hakim olamadı. Tarık Mengüç’ün vedası ve tüm detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yayınlanan her anı heyecan dolu yarışma programı Survivor 2017’nin 7 Mart 2017 Salı gecesi elenen ismi ünlüler takımından Tarık Mengüç oldu. Ünlüler takımında mücadele eden Mengüç, veda konuşması yaparken önce Acun Ilıcalı’ya teşekkür etti, ardından arkadaşlarına döndü ve “Bu yaşıma rağmen bu kadar kalmam bile mucize. Oğlumun hayalini gerçekleştirdim. Oğlum baba sen oradan ayrıldığında senin başaramadığını ben başaracağım.” dedi.

Bu sözleri ettikten sonra duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Tarık Mengüç, “Hata yapmışsam herkesten özür diliyorum. Karşı takımdan da…” diye konuştu.

Survivor 2017’nin 7 Mart Salı gecesi eleme potasında Sabriye Şengül, Adem Kılıççı ve Çılgın Sedat ile birlikte Tarık Mengüç vardı. Tarık Mengüç, elenen isim oldu. Duygusal bir konuşma yaparak adaya veda eden Mengüç, gözyaşları içinde Survivor 2017’ye veda etti.

Tarık Mengüç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler