Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç, ayrılık haberlerini video ile yalanladı!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç, ayrılık haberlerini video ile yalanladı!

Murat Dalkılıç, önceki gün gündeme gelen “Evi terk etti, boşanma kararı aldı, ayrıldı” haberlerine yanıt verdi. Bir video çekip sosyal medya üzerinden yayınlayan ünlü şarkıcı, “Evimdeyim ve gördüğünüz gibi her şey yolunda.” dedi ve bu haberlerin tamamen asılsız olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Önceki gün, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu eşi Merve Boluğur’un evlerini ayırdıkları ve ayrılık kararı aldıkları haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Murat Dalkılıç, hemen ayrılık haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur ile ayrılık kararı aldıkları, evi terk ederek başka bir evde yaşamaya başladığı yönündeki iddialar karşısında şaşkınlık yaşadı. Hemen Instagram’daki hikaye bölümünden bir video paylaşan Dalkılıç, hala daha eşi ile birlikte yaşadığı evinde olduğunu göstererek ayrılık haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı.

Haberin ardından Merve Boluğur ile birlikte çekilmiş pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Murat Dalkılıç, yayınladığı videoda “Yeni uyandım, garip garip haberler gördüm. Şuan evimden bildiriyorum. Net bir açıklama olsun bu haberlerin hepsi yalan.” diyerek açıklama yaptı. Ayrılık haberlerinin asılsız olduğunu kesin bir dille ifade eden Murat Dalkılıç, sonrasında eşi Merve Boluğur ile olan evlilik fotoğraflarını gösterdi.

İki yıl kadar önce büyük bir aşkla dünya evine giren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur çifti, önceki gün ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti.

Merve Boluğur kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler