Ana SayfaDedikoduGülben Ergen, Deniz Seki'yi ziyaret etti

İlgili Postlar

Gülben Ergen, Deniz Seki’yi ziyaret etti

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Bakırköy Kadın Cezaevinde hükümlü olan yakın arkadaşı Deniz Seki’yi ziyarette bulundu. Ergen, Deniz Seki ile birlikte tutuklu ve hükümlülere şarkı söyledi. Detaylar haberimizde…

Bakırköy Kadın Cezaevinde hükümlü bulunan yakın arkadaşı Deniz Seki’yi ziyaret ede ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Seki ile birlikte cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülere şarkı söyledi.

Ergen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Deniz Seki’yi ziyaret etti. Seki ve Ergen, cezaevinde bulunan diğer hükümlülerin katılımıyla cezaevinde gerçekleşen özel bir organizasyonda, Kadınlar Gününü şarkı söyleyerek kutladı.

Gülben Ergen, saat 13.00 sıralarında cezaevine geldi. Kapıda bekleyen basın mensuplarına ziyaretine ilişkin bir açıklama yaptı. Ergen, çok heyecanlı olduğunu ifade etti ve “Deniz Seki’yi hep ziyaret ediyordum ancak hep camın arkasından görüyordum. Bu kez ilk defa içeri girip sarılabileceğim. Hep camın arkasından telefonla konuşuyorduk. Ama şimdi çok mutlu olacak.” dedi.

Ziyareti yaklaşık olarak iki saat süren Gülben Ergen, cezaevi çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklama yaptı ve ziyaretinden detaylar verdi. Ergen, “Hepinize çok selamları var. Görüşmemiz çok sıcak geçti. Ona da bir şarkı söylettik. Çok güzel bir gün oldu. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok kalabalıklardı. Hem sohbet ettik hem şarkı söyledik. Haziran bir an önce gelsin.” diye konuştu.

Deniz Seki’nin sevenleri sabırsızlıkla Haziran ayında tahliye olmasını bekliyor.

Gülben Ergen kimdir?

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler