Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı Sema’nın Ayağını Paylaştı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Sema’nın Ayağını Paylaştı!

Survivor yarışmacılarından olan Sema geçtiğimiz günlerde sakatlandı. Oldukça zorlu bir sakatlık sürecinden geçen Sema’nın ayağı Acun Ilıcalı tarafından paylaşıldı. Survivor’da yarışmacıları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Acun Ilıcalı sosyal medya üzerinden de sürekli yarışmaya ait paylaşımlar yapıyor.

Acun Ilıcalı Geçmiş Olsun Dedi

Acun Ilıcalı tarafından yapılan son paylaşımlarda sakatlık ve Sema’nın ayağının görüntüsü ekranlara getirecek. Geçtiğimiz bölümlerde yüksek bir yerden aşağıya atlayan ve ardından ayağını burkan Sema Dr. Metin Kuş tarafından kontrol altına alındı. Sakat kalmasına rağmen final mücadelesine de çıkmak isteyen Sema oyuna devam ederken bu durum sorunun daha da büyümesine yol açtı.

Oyun sonrasında Metin Kuş tarafından yapılan kontroller de ayaktaki problemin daha da ilerlediği ifade edilirken Sema’nın yeniden yarışmasına izin verilmedi. Bu anları görüntüleyen Acun Ilıcalı Sema’nın fotoğrafını çektikten sonra bu fotoğrafı ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Semaya geçmiş olsun dileklerini ileten Acun Ilıcalı bu fotoğrafı paylaştıktan sonra yoğun beğeni almayı da başardı.

Takipçi sayısı oldukça yüksek olan Acun Ilıcalı tarafından yapılan bu paylaşım aynı zamanda Sema’nın sevenleri tarafından da beğeni ve paylaşımlarda bulunuldu. Sema’nın ayağının oldukça şişmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Yarışmacı oldukça kötü bir şekilde yere düşse de yarışmayı bırakmadı ve Sabriye ile final mücadelesinde çıktı. Üstelik bu mücadeleden galip gelmeyi de başaran Sema sembol oyununu bu haftadaki kazanmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler