Ana SayfaDizilerSurvivor Ekstra sunucusu Furkan Dede: "Sabriye kadın gibi değil"

İlgili Postlar

Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede: “Sabriye kadın gibi değil”

Fenomen yarışma programı Survivor’da Çılgın Sedat’ın Sabriye’ye “Erkeklerin yanında kadın konuşmaz” sözleri, hala daha tartışılmaya devam ediyor. Survivor Ekstra programında da masaya yatırılan konu hakkında, programın sunucusu Furkan Dede Çılgın Sedat’ı destek veren sözler etti. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2017’de ünlüler takımında mücadele eden Çılgın Sedat ve takım arkadaşı Sabriye tartışmışlardı. Tartışma sırasında Çılgın Sedat Sabriye’ye “Erkeğin olduğu yerde kadın konuşmaz.” diye çıkışmıştı.Çılgın Sedat’ın Sabriye’ye ettiği bu sözler çok konuşulmuş, tartışılmıştı. Özellikle kadın izleyiciler, Çılgın Sedat’ın sözlerine çok tepki göstermişti. Konu, TV 8,5 kanalında Survivor 2017’nin hemen ardından yayına gelen ve yarışmada yaşananların tartışıldığı program Survivor Ekstra’da da masaya yatırıldı.

Programın sunucusu Furkan Dede, Çılgın Sedat’ın sözleri hakkında “Sabriye’ye yapılan müdahaleyi kadına haksızlık olarak görmeyin, Sabriye kadın gibi değil zaten.” diye konuştu. Sunucu Furkan Dede, bu sözleri ile Çılgın Sedat isimli ünlüler takımı yarışmacısı Sedat Kapurtu’yu desteklediğini ifade etti. Çılgın Sedat’ın bu sözleri, daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

Sedat Kapurtu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler