Ana SayfaDiziler30 Nisan Pazar Günü Reyting Galibi Kim?

İlgili Postlar

30 Nisan Pazar Günü Reyting Galibi Kim?

30 Nisan pazar günü reyting sıralaması için resmi açıklamalar yapıldı. Yapılan resmi açıklamalarda özellikle Pazar akşamı ekranlara gelen ve tüm hafta boyunca dikkatle takip edilen Survivor’ın birinci sırada olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Özellikle TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren reytinglerin en iddialı yarışmalarından birisi olmayı başaran Survivor, dün akşam yayınlanan yeni bölüm sonrasında da yine ilk sırada yer almayı başardı.  Konu ile ilgili paylaşılan raporlarda özellikle gecenin en çok izlenen programının Survivor olduğu öğrenildi.

İkinci Sırada Kim Var?

Survivor’ın ardından ise 2. sırada yer almayı başaran yapım FOX TV’de yayınlanan televizyon filmi Savaşçı oldu.  Savaşçı ile reyting sıralamaları ulaşmayı başaran Fox TV, bu konuda gecenin en çok izlenen kanallarından birisi oldu.

Survivor’ın bu kadar çok izlenmesinde ki en önemli etkenlerden bir diğeri ise dün akşam dokunulmazlık oyununun ekranlara gelmesiydi.  Özellikle dokunulmazlık oyunları ile yakından takip edilen Survivor, dün akşam oynanan ve oldukça kritik bir öneme sahip olan Survivor dokunulmazlık oyunu ile tüm dikkatleri üzerine çektiği gibi, bu durum Survivor’ın gece boyunca en çok izlenen yapımlardan birisi olmasını sağladı.  Öyle ki dün akşam çok farklı diziler ve programlar ekranlara gelmiş olsa da bu programlar arasında Survivor yine liderliğe ulaşmayı başardı.  Dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme gecesi için nefesler tutulurken, Salı akşamı yayınlanacak olan yeni eleme bölümü ile birlikte Survivor yine reyting sıralamalarının en iddialı yapımlarından bir tanesi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler