Ana SayfaDizilerO Hayat Benim Final Yapıyor!

İlgili Postlar

O Hayat Benim Final Yapıyor!

FOX TV’de yayınlanmaya başlanan ve dört sezondan beri ekranlarda yer alan O Hayat Benim adlı dizinin final yapacağı belirtildi.

Uzun zamandan beri izleyenlerin en çok sevdiği dizilerden birisi olan O Hayat Benim, 4. sezonun ardından yayınlanacak final bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek.  Özellikle ilk sezon itibariyle izleyenlerden tam not alan ve daha sonrasında yükselen izlenme oranları ile kanalın en iddialı programlarından birisi olmayı başaran O Hayat Benim, alınan karar gereği final yapmak durumunda kalacak.

O Hayat Benim 131. Bölümle Final Yapacak

Geçtiğimiz hafta içerisinde 130. bölümü ile ekranlara gelen ve bu bölümünün ardından final yapacağı duyurulan dizi, 131. bölümü itibariyle ekranlara veda edecek.  Özellikle dizisinin final bölümü ile birlikte 4 yıldan beri merak edilen tüm soruların yanıtlarını bulması ve dizinin ekranlara bu şekilde veda etmesi bekleniyor.

Dizi İhracı Artıyor!

Final kararı alınmasına rağmen dizi özellikle son dönemlerde farklı ülkelerde yayınlanarak ihracat noktasında önemli bir başarı elde etmişti.  Öyle ki 36 ülkeye satılan ve yurt dışında hala izlenmeye devam eden O Hayat Benim bugüne kadar geçen yayın hayatı boyunca önemli başarılara imza atmayı başardı.  Başarılı bir yayın sürecinin ardından ekranlarda yer almayacak olan O Hayat Benim, Türk televizyon tarihine önemli bir katkı yapmayı başarmış olarak tekrar bölümleriyle yayınlanacak.

Özellikle dizinin Türkiye’de yayın hayatına sonlandırmasına rağmen yurt dışında yayınlarına devam edecek olması Türkiye’nin ardından pek çok farklı ülkede dizisinin konuşulmasını sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler