Ana SayfaDiziler15 Haziran Perşembe Star Yayın Akışında Bugün Neler Var?

İlgili Postlar

15 Haziran Perşembe Star Yayın Akışında Bugün Neler Var?

Türkiye’nin en çok izlenen kanallarından bir tanesi olan Star TV’de bugünün yayın akışı belli oldu.

Star 15 Haziran Perşembe 2017 yayın akışı kapsamında kanalda hangi programların ekranlara geleceği ve hangi dizilerin yayınlanacağı merak edenler için artık net. Açıklamalara göre Star TV 15 Haziran Perşembe 2017 yayın akışı Güzel Köylü dizisi ile başlayacak. Ardından saat 06.45’te Bugün isimli gündem programı ile güne dair gelişmeler ekranlara getirecek. Daha sonrasında ise Star TV’nin en çok sevilen dizilerinden bir tanesi olan Beni Affet tekrar bölümüyle Star TV’de yayınlanacak.

Star 15 Haziran Perşembe 2017 Yayın Akışı Sabah Kuşağında Neler Var?

09.30 itibariyle Türk Malı aile komedisi 3. bölümü ile ekranlarda olacak ve özellikle bu bölümü kaçıranlar için bir fırsat yaratılacak. Saat 12.00’da Duymayan Kalmasın adlı magazin programının ekranlarda olacağı Star TV’de saat 14.45’te 1206. bölümü ile Beni Affet ekranlara gelecek.

Saat 16.00’da Star TV’nin en çok sevilen programı Zuhal Topal’la canlı olarak ekranlara gelecek. Saat 19.00’da haber saati başlayacak ve Star Haber bir saat boyunca ekranlarda olacak. Saat 20.00’da ise Cesur ve Güzel’in yeni bölümü ekranlara gelecek. Saat 23.45’te ise özellikle Anne dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan 32. bölümü tekrar olarak ekranlara gelecek. Star TV’de 15 Haziran perşembe günü yayınlanacak olan bu programlar ile birlikte sonlanacak.

Star TV’de Perşembe günü yaynılanacak programlar arasında en çok dikkat çekecek yapım Cesur ve Güzel olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler