Ana SayfaDedikoduJennifer Lopez ve Ben Affleck'e Beğeni Yağdı

İlgili Postlar

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’e Beğeni Yağdı

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek sevenlerini hem şaşkına çeviren, hem de mutlu eden dünyaca ünlü çift aşklarını artık saklamıyor. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan Jennifer Lopez ve Ben Affleck’e beğeni yağdı. İşte o kare;

Birlikte Tatile Gittiler

Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez çifti geçtiğimiz ay ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu. Lopez Rodriguez’den ayrılmasının ardından 2002 yılında birlikte olduğu Ben Affleck ile tekrardan aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Konuya ilişkin açıklamaya yapmayan ikilinin birlikte tatile gittikleri ortaya çıktı.

Çift ilişki yaşadıkları dönemde ‘Bennifer’ olarak anılıyorlardı. 17 yılın ardından tekrar aşk yaşamaya başlayan ikili birlikte Montana’da tatil yaptılar. İki çocuk annesi Lopez ve Affleck, birkaç günlük kaçamak sonrası Los Angeles’e geri döndü.

Geçtiğimiz gün otomobillerinde objektiflere takılan ikiliden Ben Affleck’in şoför koltuğunda, Jennifer Lopez’in de onun hemen yanında oturduğu görüldü. İkili daha öncesinde ise Jennifer Lopez’in Kaliforniya’daki evinin önünde görüntülenmişti.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck Dudak Dudağa

Magazin dünyasını en gözde çiftelerinden olan ancak 2014 yılında ayrılık haberi ile hayranlarını derinden üzen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti 17 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Barışmaları ile gündem olan ünlü çiftin ilk pozları da barışmaları kadar olay oldu.

Jennifer Lopez Nişan Yüzüğünü Geri Vermedi

51 yaşındaki Lopez ve 48 yaşındaki Affleck, Malibu’da Nabu adlı restoranda bir araya gelerek akşam yemeği yedi. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen çiftten beklenen fotoğraf ise yemeğin devamında geldi. 17 yıl sonra dudak dudağa görüntülenen çift, önümüzdeki dönemde daha büyük sürprizler yapacaklarının sinyalini verdi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’e Beğeni Yağdı

52 yaşındaki Jennifer Lopez, 3 ay önce nişanlısı Alex Rodriguez ile ilişkisini bitirdikten kısa bir süre sonra 48 yaşındaki eski sevgilisi Ben Affleck ile barıştı. İlişkilerini ilk başlarda gizli yaşayan çiftten Lopez, sosyal medya hesabından ilk paylaşımı yaparak aşkını ilan etti.

Mutlu bir özel hayatı olan Jennifer Lopez, dün 52. yaşına girdi. Yeni yaşını arkadaşları ve sevgilisiyle teknede kutlayan Lopez, 166 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Albüm olarak peş peşe bikinili pozlarını yayınlayan şarkıcı, son paylaşımında da sevgilisiyle öpüşme pozuna yer verdi. Lopez ve Affleck’in pozları kısa sürede 5,8 milyon beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler