Ana SayfaDedikoduJennifer Lopez Nişan Yüzüğünü Geri Vermedi

İlgili Postlar

Jennifer Lopez Nişan Yüzüğünü Geri Vermedi

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez bir süredir haklarında ortaya atılan ayrılık söylentilerini sonunda resmi olarak doğruladı. Ama buna rağmen Jennifer Lopez, nişan yüzüğünü geri vermedi. Lopez yüzüğü neden geri vermiyor? İşte detaylar;

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez Ayrıldı

Evlilik kararı alan ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünlerini erteleyen çift üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Rodriguez’in, ‘Southern Charm’ adlı TV programıyla tanınan Madison LeCroy ile Jennifer Lopez’i aldattığı iddiaları ortaya atıldı ancak daha sonra yalanlandı.

Jennifer Lopez Bir Türkün Peşine Düştü…

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez’den Ayrılık Açıklaması

2017 yılında aşkları başlayan ve iki yıl önce nişanlanan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez, ortak bir açıklamayla ilişkilerinin sona erdiğini duyurdu. Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, yayınladıkları açıklamada, “Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzun farkına vardık ve öyle kalmaya karar verdik. Birlikte çalışmaya ve birbirimizi işle ilgili projelerle desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Jennifer Lopez Nişan Yüzüğünü Geri Vermedi

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, iki yıl önce nişanlandıklarını sosyal medyadan duyurmuşlardı. Çift, toplamda dört yıldır birlikteydi. Bu arada Rodriguez’in Lopez’in evlilik teklif ederken Lopez’e verdiği iri taşlı nişan yüzüğünü de geri vermeyeceği ileri sürüldü.

Bu iddialara göre Jennifer Lopez, 1.8 milyon dolar değerindeki 15 karatlık elmas nişan yüzüğünü evinde güvenli bir yerde saklayacak. Hatta şu anda Dominik Cumhuriyeti’nde film çekiminde bulunan JLo’nun elmas yüzüğünü ABD’deki evinde koruma altına aldığı da belirtildi.

Jennifer Lopez Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler