Ana SayfaDedikoduCan Bonomo'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Can Bonomo’dan Samimi Açıklamalar

Can Bonomo’dan samimi açıklamalar geldi. Can Bonomo, oğlu Roman’la fotoğrafını paylaşıp, duygularını anlattı. İki önce Öykü Karayel’le çocuğunu kucağına alan şarkıcı, duygusal mesaj yayınladı. İşte detaylar;

Öykü Karayel ve Can Bonomo Çiftinden Müjdeli Haber

2 yıllık birlikteliklerinin ardından 11 Temmuz 2018’de Maçka Küçükçiftlik Park’ta aileler ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle hayatlarını birleştiren çift, düğün törenlerinin ardından Çeşme’de bir yaz düğünü yapmışlardı.

İlk olarak Kuzey Güney dizisi ile ekranlarda gördüğümüz ve ardından bir çok başarılı işe imza atan 30 yaşındaki sevilen oyuncu Öykü Karayel’i bebek heyecanı sardı. Can Bonomo ile mutlu beraberlikleri dolu dizgin devam eden güzel oyuncu 1,5 aylık hamile.

Öykü Karayel’den Can Bonomo’ya Aşk Dolu Doğum Günü Mesajı

Öykü Karayel, daha önce kendisine sorulan “Ne zaman anne olacaksınız” sorusunu,

“Bu tür şeylerin doğal bir saati var. Asla aşırı evlenmek isteyen ya da evlenmem diyen biri olmadım. Can’la karşılaşınca her şey doğru gelmeye başladı” cümleleri ile yanıtlamıştı.

Öykü Karayel Doğum Yaptı!

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Öykü Karayel, 2018 yılında şarkıcı Can Bonomo ile dünyaevine girdi. Mutlu evliliklerini bebek haberiyle taçlandıran çift, bugün çocuklarını kucağına aldı.

Bu sabah doğum yapan Öykü Karayel ve bebeğinin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çift, erkek bebeklerine de Roman ismini verdi.

Çiftten bebekleriyle ilgili henüz bir paylaşım gelmezken baba Can Bonomo ilk hamlesini yaptı. Başarılı şarkıcı Instagram hesabının açıklama kısmında yaza “Müzisyen ve Şair” tanımlarının yanına “Baba” yazdı. Torun heyecanı yaşayan Öykü Karayel’in babası Cengiz Karayel de Twitter hesabından “Evet doğdu. Kesin bilgidir” diyerek heyecanını paylaştı.

Can Bonomo Kimdir?

Öykü Karayel Kimdir?

Can Bonomo’dan Samimi Açıklamalar

Can Bonomo, iki gün önce dünyaya gelen oğlu Roman’la fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. Oğluyla kendisinin elini yayınlayan şarkıcı, “(Pax Romana 2021): Adınla yaşa canım oğlum, Roman. Annen ve baban her zaman yanında. Sağlık, huzur ve barışla…” yazarak eşi Öykü Karayel’i etiketledi.

Pax Romana, Latince “Roma Barışı” anlamına gelir. Roma İmparatorluğu’nun uzun soluklu barış dönemi için kullanılır. Terim, Roma yönetimi ve Roma hukuku altında, aralarında kavga eden rakip liderlerin ve eyaletlerin, bazen sert bir şekilde, barıştırılmasından çıkmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler