Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu "Kıvanç Tatlıtuğ'nun Setini Basmak İstiyorum"

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu “Kıvanç Tatlıtuğ’nun Setini Basmak İstiyorum”

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Uraz Kaygılaroğlu’ndan şaşırtıcı açıklamalar geldi. Uraz Kaygılaroğlu “Kıvanç Tatlıtuğ’nun Setini Basmak İstiyorum” diyerek gündeme damgasını vurdu. Peki Uraz Kaygılaroğlu neden seti basmak istiyor? İşte detaylar;

Uraz Kaygılaroğlu’ndan Kafaları Karıştıran Paylaşım

Ekranların sevilen oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, menajeriyle yeni bir ilişkiye başladı. 2019 yılında evliliğini noktalayan oyuncu, bugün Instagram hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş bir pozunu paylaşarak yeni ilişkisini ilan etmişti. Ancak Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan başarılı oyuncu sevgilisiyle çekilmiş sarmaş dolaş pozunu yayımlayan ünlü oyuncunun ilişkisi uzun sürmemiş gibi görünüyor ki Kaygılaroğlu’nun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu Aşk Mı Yaşıyor?

Sefirin Kızı dizisi ile yollarını ayırdıktan sonra ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri projesi ile anlaşma sağlayan Uraz Kaygılaroğlu, uzun zaman sonra oyunculuk kariyeriyle değil aşk hayatıyla gündeme geldi.

Magazin kulislerinde konuşulmaya başlanan iddiaya göre Kaygılaroğlu’nun kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Magazin gündemini sallayan aşktan yalnızca ikilinin yakın çevresinin haberinin olduğu öğrenildi.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu “Kıvanç Tatlıtuğ’nun Setini Basmak İstiyorum”

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu, katıldığı bir programda meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ilginç sözler söyledi.

Son dönemde Berrak Tüzünataç’la yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Uraz Kaygılaroğlu, meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ’la ilgili konuştu. Uraz, “Kıvanç çok yakışıklı… Özel bir adam… Sakalı bile düzgün çıkıyor. Setini basasım var…” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler