Ana SayfaDedikoduGülşen'in Ayna Karşısında İç Çamaşırlarıyla Verdiği Poz Olay Oldu!

İlgili Postlar

Gülşen’in Ayna Karşısında İç Çamaşırlarıyla Verdiği Poz Olay Oldu!

Gülşen’in ayna karşısında iç çamaşırlarıyla verdiği poz olay oldu! Ünlü şarkıcı Gülşen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin dikkatini çekti. Aynanın karşısına geçip iç çamaşırlı pozunu paylaşan Gülşen, kendini cansız mankene benzetti.

Her Zaman Sade…Her Zaman Güzel…

Uzunca bir süre arkadaşı ile beraber Cantinery’de takılıp yemek yerken sohbet eden Gülşen’in sade giyim tarzı ve her zamanki güzelliği ise göz kamaştırdı. Salgın dolayısıyla pandemi döneminden dolayı uzun bir dönemdir hayranlarından uzak kalan Gülşen, bu dönemi oldukça verimli geçiren isimler arasında geliyor. Bu dönemde bol bol şarkılar yazdığını belirten Gülşen sözlerine şöyle devam etti….

Gülşen kimdir?

Gülşen: “Çok Güzel Şarkılar Yazdım”

“Karantina süresi boyunca aileme ve işime daha çok yoğunlaştım. Herkesin seveceğine inandığım, benimde şimdiden çok sevdiğim ve heyecanlandığım çok güzel şarkılar yazdım. Halen daha da yazmaya devam ediyorum. Stüdyo aşamasına gelip okumalara başladığımız zaman eminim beni bekleyen dinleyicilerim de şarkılarımızı çok sevecektir. Bu süreci elimden geldiğince verimli geçirmeye gayret gösterdim.” ifadeleriyle açıkladı..

Gülşen’in Sütyeniyle Ev Süpürdüğü Anlar Olay Oldu!

Gülşen’in Ayna Karşısında İç Çamaşırlarıyla Verdiği Poz Olay Oldu!

Ozan Çolakoğlu ile mutlu bir evliliği olan ünlü popçu Gülşen, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini mest etti.

Gülşen, ayna karşısında kıyafet denediği sırada altında sadece iç çamaşırı varken paylaşım yaptı. Hikayesinin altına “Cansız manken sandım, benmişim ayol” notunu ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler