Ana SayfaDedikoduAkın Akınözü Sette Olay Çıkardı!

İlgili Postlar

Akın Akınözü Sette Olay Çıkardı!

Akın Akınözü sette olay çıkardı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai’nin seti karıştı. Dizinin başrol oyuncusu Akın Akınözü, geç geldiği için ekip tarafından uyarılınca karavanını dağıtıp seti terk etti. İşte olay hakkında detaylar;

Flaş İddia.. Hercai Dizisinin Yıldızı Akın Akınözü Dayanamadı…

Uzunca bir dönemdir ATV televizyonlarında izleyicisi ile buluşan  Hercai dizisi, bu defa skandal bir tartışma haberiyle magazin gündemine düştü.

TV100 haber’den Birsen Altuntaş’ın yapmış olduğu iddiaya göre Hercai’de hayat verdiği Miran adlı karakteriyle oyunculuk kariyerindeki hızlı yükselişi devam eden Akın Akınözü, dizi setinde yardımcı yönetmenin üzerine doğru yürüdü. Oluşan gerginliğin sebebinin Akın Akınözü’nün karavanında olup seti bekletmesinden dolayı olduğu iddia edildi.

Araya Girip Zor Yatıştırdılar..

Hercai yönetmen yardımcısına ve dizi seti ekibine tehditler de savurduğu öne sürülen başarılı oyuncuynun kavgasına araya girenler zorlukla yatıştırdı. Akın Akınözü’nün bol bol dizi setinde ekibi beklettiğinden dolayı tartışmaların başladığı belirtildi.

Akın Akınözü Sette Olay Çıkardı!

ATV’nin final kararı alan diziler kervanına eklenen sevilen yapımı Hercai‘nin Mardin’deki setinde yine kavga çıktı.

Sete geciktiği için ekip tarafından uyarılan ve uyarılar sonrası sinirlenen başrol oyuncusu Akın Akınözü, seti birbirine kattı. Dizide Miran karakterine hayat veren Akınözü, iddia edilene göre yapım koordinatörünün de üzerine yürüdü.

Ekip tarafından araya girilerek zor sakinleştirilen ünlü oyuncu, kavganın ardından seti terk etti. Öte yandan seti terk etmesi nedeniyle çekimleri durduran ekip, Akınözü’nün sete gelmesini bekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler