Ana SayfaDedikoduKerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

İlgili Postlar

Kerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

Bir süredir ilişki iddialarıyla gündemde olan Kerem Bursin ve Hande Erçel cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kerem Bursin ve Hande Erçel birlikte Maldivlere tatile gitti. Geçen hafta aynı spor salonundan çıkarken görüntülenince “Aşk yaşarsak haberiniz olur” diyen Kerem Bürsin ile Hande Erçel soluğu Maldivler’de aldı.

Kerem Bursin Hande Erçel’e Övgü Yağdırdı

FOX TV ekranlarından yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan’ı Kerem Bürsin, başrol arkadaşı Hande Erçel’i karavanda makyajı yapıldığı sırada kayda aldı.

O anları sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşan Kerem Bürsin’in videoda, Hande Erçel’e “Pişt, çok mu güzelsin sen ya, çok mu güzelsin ya, amanım” diyerek iltifatta bulundu. Erçel’le birbirlerine hayranları tarafından sık sık yakıştırılan ve haklarında aşk dedikoduları çıkan Bürsin, paylaşımına “Evet biliyorum AMANIM diye bir kelime yok… Ama bazen kelimeler uydurmak durumunda kalıyor insan” notunu da düştü.

Hande Erçel’den Dikkat Çeken Kerem Bursin Daveti

Son dönemde kariyerinin zirvesini yaşayan güzel oyuncu Hande Erçel magazin gündeminden düşmüyor. Uzun süredir birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile ilişkisine nokta koyduktan sonra adı partneri Kerem Bürsin’le anılan Hande Erçel, ilgi odağı olmaya devam ediyor. Son olarak spor salonundan paylaşımda bulunan Hande Erçel partneri Kerem Bürsin’e seslendi ve onu kahveye davet etti.

Kerem Bürsin Tepkilerin Ardından Özür Diledi

Sıfır makyaj hali ile doğal güzelliğini sergileyen Hande Erçel’in “Kahve gelmiş haberin var mı?” notu ile etiketlediği Kerem Bürsin’i kahveye davet ettiği konuşuldu.

Kerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

Geçen hafta aynı spor salonundan çıkarken görüntülenince “Aşk yaşarsak haberiniz olur” diyen Kerem Bürsin ile Hande Erçel soluğu Maldivler’de aldı. İkilinin rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi tatile girince birlikte Maldivler’e gitti.

Hayranları tarafından gizlice çekilen bir fotoğraf aşkı belgeledi. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini koruyan ikili sosyal medya paylaşımlarıyla iddiaları doğruladı.

Kerem Bürsin, Maldivler’den tekne turu videosu paylaşırken Erçel, gün batımında çekildiği bu fotoğrafı yayınladı.

Maldivler’e giden ikili geceliği 10 bin TL olan süitte kalıyor. Bir süre daha Maldivler’de tatil yapacak olan ikili yoğun geçen sezonun stresini atıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler