Ana SayfaDizilerÇukur'da, polise bağıran Amir Emrah'tan özür: Ben eşeklik yaptım affet!

İlgili Postlar

Çukur’da, polise bağıran Amir Emrah’tan özür: Ben eşeklik yaptım affet!

Çukur dizisinin geçtiğimiz bölümünde diziye yeni katılan polis amiri Emrah, kendisini durdurduğu için azarladığı ve haritadan kendisine yer beğenmesini söylediği sahne ile tepki çekmişti. Yayınlandığı günden bu yana tepkilere maruz kalan dizinin o sahnesi ile ilgili yeni bir fragman yayınlandı. Amir Emrah, azarladığı trafik polisinden özür diledi. Detaylar haberimizde…

Çukur’da tepki çeken trafik polisi sahnesi

SHOW TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur’un önceki akşam yayınlanan 18. bölümünde, diziye yeni katılan polis amiri Emrah,bir trafik polisini yolda kendisini durdurduğu için bağırarak azarladı ve haritadan kendisine yer beğenmesini istedi. Bu sahne, izleyicilerin tepkisini çekti.

Amir Emrah, trafik polisinden özür diledi

Tepkiler üzerine yeni bir fragman yayınlanan dizide, amir Emrah azarladığı trafik polisinin yanına tekrar gitti ve kendisine söyledikleri için özür diledi. Emrah, üç yıl kendisinin de Digor’da görev yaptığını ifade ederek “Senden özür dilerim. Eşeklik ettim. Beni affet, Digor dünyanın en güzel yeridir. Koysalar seni oraya bir daha gelmek istemezsin.” dedi.

Çukur, yeni bölümü ile Pazartesi akşam SHOW TV’de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler