Ana SayfaDizilerCanevim 8. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan Ömer'e Zarar Vermeye Evinden Başlıyor!

İlgili Postlar

Canevim 8. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan Ömer’e Zarar Vermeye Evinden Başlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Canevim 8. yeni bölümü ile 22 temmuz pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, yardım gecesine giden Ömer, Ceylan’ın yanında Taylan’ı görünce onu herkesin içinde yumruklamıştı. Bu olaydan sonra Taylan’ın durmayacağını bilen Feryal araya girecek ama Taylan, Ömer’i mahvetmek için her yolu deneyecektir. Taylan Ömer’e zarar vermeye evinden başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Taylan Ömer’e Zarar Vermeye Evinden Başlıyor!

Canevim 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Feryal, oğlunun yapacaklarından korktuğu için ona engel olamaya çalışıyor ama yapamıyor. Ömer, Ceylan’la bir kez daha konuşuyor ve Ceylan’ın kararlı olduğunu görünce her şeyini satıp gitmeyi düşünüyor. Taylan, adamlarını gönderip Ömer’i dövdürüyor ve daha da sinirini alamayıp Ömer’in, Ceylan’la evlilik hayali kurduğu evi ateşe veriyor.

İşte Canevim 8. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1151908134912442369

CANEVİM 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Taylan, sırf Ceylan’ı etkileyebilmek için mahalleye atölye kurduğunun ve oğlunun bu takıntısının sonuçlarından endişelenen Feryal, Taylan’ın şirketteki odasını boşaltıyor. Atölyeyi de isterse kapatacağını söylüyor ve kendi ustasını atölyenin başına geçirip elemanlara eğitim vermesini istiyor. Taylan, annesine bu atölyeyi kapatıp başka bir atölye açacağını söyleyince Feryal geri adım atıyor.

Kristina, hacı anneye her şeyi itiraf edecekken yine Aytül gelip ona engel oluyor. Aytül, durumu Taylan’a anlattığında Kristina’yı Fikret’le onu konuşturmasını söylüyor. Aytül, evde kimse yokken Kristina ile Fikret’i telefonla görüştürürken, Aytül’den şüphelenen Ömer eve geliyor ve her şeyi duyuyor. Aytül’ü evden kovuyor. Ömer, Kristina’nın aradığı numaradan Fikret’le konuşuyor ama bir şey ispat edemiyor.

Ömer, Taylan’a Ceylan’ın yakınlarında onu görmek istemediğini söylediğinde Taylan, Ceylan’a daha da yakın olacağını söylüyor. Ömer, Ceylan’a Taylan’ın söylediklerini anlatıp onu uyarıyor. Ceylan, Taylan’dan şüphelenmeye başlıyor. Onun şüphelenmesini engellemek için Taylan, eski sevgilisi Simla’yı sevgilisi olarak tanıştırıyor. Taylan, mahalledeki park için yardım gecesi düzenletip Ceylan’ın da geceye gelmesini istiyor.

Ceylan, önce istemiyor ama Taylan’ın sevgilisinin de geleceğini öğrenince Müjgan’la birlikte geceye katılıyor. Ömer, Elvan’dan yardım gecesine Ceylan’ın da gittiğini öğreniyor. Ömer, geceye gidip Ceylan’nın yanında Taylan’ı görünce deliye dönüyor ve Taylan’ı yumruklayıp Ceylan’ı kolundan tutup dışarı çıkarıyor.

Canevim 8. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan’la Arama Giren Bedelini Öder!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler