Ana SayfaDizilerBirkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın Yeni Dizisi 'Yüz Yüze' Çok Yakında Başlıyor!

İlgili Postlar

Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın Yeni Dizisi ‘Yüz Yüze’ Çok Yakında Başlıyor!

Show TV’nin yeni dizisi Yüz Yüze için yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın yer aldığı dizi film Yüz Yüze, iddialı tanıtım fragmanlarından sonra izleyicilerle çok yakında buluşuyor.

Show TV’nin yeni sezon dizi filmlerine, yakında bir yenisi daha ekleniyor. Tims & B tarafından, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Yüz Yüze’nin, yönetmenliğini ve senaryosunu ise ” Poyraz Karayel ” dizisinden tanıdığımız Osman Taşçı ve Ethem Özışık üstlenmiş bulunuyor.

[irp] Sinem Kobal kimdir?

Başrollerini, Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin paylaştığı 2005-ABD yapımı ” Mr. & Mrs. Smith ” filmini hafif anımsatan yeni dizi Yüz Yüze; iddialı oyuncu kadrosu, konusu ve tanıtım fragmanlarıyla da epey bir ses getirdi.

Yüz Yüze Dizi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Sinem Kobal’ın rol aldığı projede; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner Alıcı, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Dinçel, Kağan Uluca, Celal Öztürk, Kirkor Dinçkayıkçı, Fikret Urucu ve Arda Görgen gibi isimler bulunuyor.

 

Dizinin Konusu Nasıl?

Seliha (Sinem Kobal), azılı bir soygun çetesinin peşine düşen sert bir polistir. Cihangir (Birkan Sokullu) ise aranan azılı çetenin lideri. Aynı mahallede, kendi kırılmaz kabuklarında yaşayan, aşktan kaçan, fakat birbirlerinden haberleri dahi olmayan bu iki genci hayat bir araya getirecektir. İki zıt kutupta yaşayan bu iki yürek, düşman olduklarını dahi bilmeden yüz yüzedir.

 

Yüz Yüze Ne Zaman Başlayacak?

19 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Show TV’de ekranlara gelecek olan dizi film; aşkın nefretle kardeşliğini, macera ve aksiyonlu içeriğiyle izleyicilerle buluşturacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler