Ana SayfaDizilerTV8 29 Nisan Cumartesi 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 29 Nisan Cumartesi 2017 Yayın Akışı

TV8 özellikle hafta sonlarında farklı yayın akışları ile izleyenlere ulaşırken, bu hafta da yine benzer bir durum görülüyor. TV8 29 Nisan Perşembe 2017 yayın akışı kapsamında TV8’de ilk olarak ekrana gelecek olan program Oynat Bakalım olacak. Komik görüntülerin ve videoların paylaşıldığı Oynat Bakalım’ın tekrar bölümü saat 07.00 itibariyle başlayacak. Bu programın ardından ise özellikle 1 Alp 3 Çocuk adlı program ekranlara gelecek. Yayınlanacak bu program sonrasında ise yayın akışında yer alacak olan diğer yapım, çizgi film olacak.

TV8 29 Nisan Cumartesi 2017 Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Özellikle çocukların en çok sevdiği çizgi filmlerden olan Maşa İle Koca Ayı saat 09.45 itibariyle ekranlara gelecek. Yayınlanacak olan bu yapımların ardından ise Magazin 8 canlı olarak ekranlara gelecek.

Özellikle yeni bölümü ile yayınlanacak olan magazin programı, hafta boyunca yaşanan olayların genel değerlendirilmesinin yapılmasını sağlayacak. Magazin 8’den sonra ekranlara yeni bölümleriyle hafta sonuna özel programlar yayınlanacak. Saat 13.30 itibariyle Arda’nın Mutfağı, saat 14.30 itibariyle ise Güle Güle Oturun yeni bölümleriyle yayınlanacak.

Bu iki yeni programın ardından ise Survivor Panorama ile birlikte Survivor heyecanı ekranlara taşınacak. Özellikle hafta sonunda oynanacak dokunulmazlık oyunlarıyla özel olarak dikkat çeken Survivor, hafta sonu yayınlanacak bölümü ile birlikte yine Survivor izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Survivor’ın yeni bölümü ise saat 20.00 itibariyle başlayacak ve özellikle gece boyunca oynanacak olan dokunulmazlık oyunu yeni bölümde en çok dikkat çeken anlardan olacak. Survivor sonrasında ise gece tekrar bölümler ekranlara gelecek. 3 Adam, Magazin 8, Güle Güle Oturun, Arda’nın Mutfağı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programlar ile gece noktalanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler