Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Erkekler Puan Durumu Nasıl Oluştu?

İlgili Postlar

Survivor 2017 Erkekler Puan Durumu Nasıl Oluştu?

Survivor 2017 erkekler puan durumu 14. hafta ile yenilendi. Özellikle her hafta oynanan oyunlar sonrasında oluşan puan durumu yakından takip edilirken, erkeklerde kadınlara göre çok daha ciddi bir rekabet bulunuyor.

Survivor 2017 erkekler puan durumu 14. hafta itibariyle özellikle liderlik çekişmesi ile dikkat çekiyor. Yayınlanan son raporlara göre Survivor 2017 erkekler puan durumu listesinin en son sırasında Gökhan yer alıyor.

Survivor 2017 Erkekler Puan Durumu Birincisi Kim?

4 oyuna çıkan Gökhan bu oyunların sadece bir tanesini alarak toplamda 2 puana ulaşmış durumda. 5 sırada ise İlhan Mansız yer alıyor. Bu hafta düşük Bir performans sergileyen İlhan Mansız, 4 oyunda 1 galibiyet almış durumda 4. olan isim ise Furkan Kızılay. 4 oyunda 3 galibiyet alan Furkan böylece haftanın başarılı isimlerinden birisi olarak görülüyor.

3. olmayı başaran isim ise yarışmanın favorilerinden birisi olarak gösterilen Ogeday. 4 oyunda 3 galibiyet alan Ogeday 6 puan ile 3. sırada yer almayı başardı. 12 sırada yer alan isim ise Volkan. 9 oyun oynayan Volkan bu oyunların 4 tanesini kazanmaya başardı.

Survivor 2017 erkekler puan durumu kapsamında birinci olan isim ile ise sakatlıktan iyi bir dönüş yapan Serhat Akın. 9 oyun oynayan Serhat Akın, 5 galibiyet ile 11 puana ulaşarak haftanın birincisi olmayı başardı. Paylaşılan Survivor 2017 erkekler puan durumu ile birlikte Survivor’daki güncel durum da net bir şekilde öğrenildi. Ogeday, İlhan Mansız ve Serhat Akın’ın üst sıralarda yer aldığı puan durumunda bu hafta farklı bir durum yaşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler