Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRecep İvedik 5 yeniden vizyona girmeye hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Recep İvedik 5 yeniden vizyona girmeye hazırlanıyor!

Recep İvedik 1-2-3-4 serisi ile şimdiye kadar çıktığı dönemde gişe rekorları kıran filmlerden oldular. Şahan Gökbakar’ın sempatik duruşu ve komik bir karekter çıkarması onu sanatçılar arasında bir seviye üste çıkardı. En son çıkan filmi Recep İvedik 5 seyircisinin yoğun ilgi ve isteği üzerine bazı illerde bir kez daha vizyona girmeye gün sayıyor.

 

İlk başta ortaya çıkışı; Tv8 ekranlarında ‘Kim 500 Bin İstemez’ isimli yarışma programına Recep İvedik tiplemesiyle katılan Şahan Gökbakar skeci oynadıktan sonra büyük beğeni kazanmıştı. İlk başlarda Şahan Gökbakarın kendisinin bile bu kadar beğenileceğini, sevileceğini tahmin etmediğini söyledi. Tv şovlarındaki karakterini sinemaya taşıyan ve Recep tiplemisiyle dillerden düşmeyen Şahan Gökbakar aldığı dönüşlerden çok memnun olduğunu belirtiyor. Sinemaya uyarlanmış halinden de yoğun ilgi toplayan Gökbakar böyle giderse İvedik serisinin Recep İvedik 6, Recep İvedik 7, Recep İvedik 8, Recep İvedik 9, Recep İvedik 10…şeklinde gideceğe benziyor.

Recep İvediği izlemeye doyamıyorlar

Sinemalarda izleyen, DVD’lerini alan seyirciler ‘Recep İvedik’ serilerini izlemeye doyamıyorlar. Seyirciden fazlasıyla olumlu dönüşlerin olduğu Recep İvedik serisinin beşincisinin gelin birde konusuna bakalım: Recep bu sefer ölen birinin yarım kalan işini ekibiyle birlikte tamamlamak üzere keyifli, komik aynı zamanda eğlenceli bir yolculuğa çıkar. Çeşitli spor dallarında profesyonel olarak ter döken genç sporcuları müsabakalara taşımayı görev edinen İvedik, kaş yaparken yine göz çıkartıyor ve Türkiye’yi atletizm, boks, güreş vb. sporlarda temsil etmek İvedik ve ekibine düşüyor! Recep İvedik ortaya çıktığından beri tüm filmlerin yönetmenliğini üstlenen: Togan Gökbakar Recep İvedik 5’te de geleneği bozmuyor. Filmde başrol oyuncusu Şahan Gökbakar gene recep tiplemesiyle karşımıza çıkarken Orkan Varan ve Deniz Ceylan isimleride başrollerde Gökbakar’a eşlik ediyor.

Tekrar izleyecek olanlara İyi Seyirler dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler