Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim Haftanın Finali Pazar Gecesi Ekranlarda

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Haftanın Finali Pazar Gecesi Ekranlarda

Hafta boyunca ekranlara gelen İşte Benim Stilim, Pazar gecesi final heyecanıyla ekranlarda olacak. İşte Benim Stilim haftanın finali kapsamında yarışmacılar zorlu podyumda yürüyecek ve konsepte uygun olarak yaptıkları seçimleriyle elenmemek adına mücadele verecek. İşte Benim Stilim haftanın finali 16 Nisan Pazar gündüz kuşağında yer alacak. 13.45 itibari ile yayınlanacak olan program kişilerin modayla ilgili keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

İşte Benim Stilim Haftanın Finali Konukları Kim?

Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz’ın yeniden jüri koltuğunda oturacağı İşte Benim Stilim Haftanın Finali yine konuklarıyla da eğlenceli bir bölümünü sunacak. Yapılan açıklamalara göre haftanın konukları Murat Başaran ve Deha Bilimlier.

Her hafta İşte Benim Stilim haftanın finali kapsamında bir konsept belirleniyor ve yarışmacıların hepsi bu konsepte uygun bir şekilde giyinmeye çalışıyor. Bu haftanın konsepti ise dönem. Dönem kıyafetlerini giyecek olan yarışmacılar, hem iddialı hem de modaya uygun olmaya çalışacak.

Öykü Serter’in sunumuyla yayınlanacak olan İşte Benim Stilim moda programı 16 Nisan Pazar günü bir yarışmacının daha programa veda etmesine neden olacak. Bu bakımdan ekranlarda yayınlanacak olan yeni bölüm aynı zamanda hüzünlü bir bitiş ile noktalanacak.

Yayınlandığı ilk günden itibaren ekranların en çok sevilen programlarından birisi olan İşte Benim Stilim, bu noktada kişilerin yine en çok izlediği ve yakından takip ettiği programlardan birisi olacak. Yayınlandığı günlerde oldukça iyi reyting oranlarına ulaşan İşte Benim Stilim, aynı zamanda finaliyle beklentileri ve heyecanı daha da arttırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler