Ana SayfaDizilerİkisini De Sevdim Final Yapıyor!

İlgili Postlar

İkisini De Sevdim Final Yapıyor!

Atv’de çok iddialı bir şekilde tanıtımları yapılan ve ardından yayınlanmaya başlanan İkisini de Sevdim dizisi reyting savaşında mağlup oldu.

Yapılan açıklamalarda dizinin final yapacağı belirtilirken, çok kısa süre içerisinde dizinin iptal edilmesi de farklı tartışmaları beraberinde getirdi. Öyle ki dizisinin sadece ilk 2 bölümü sonrasında final kararının alındığı belirtildi.

İkisini De Sevdim Oyuncu Kadrosu İddialıydı!

Dizide Türkiye eski güzeli Amine Gülşe ve Burkan Serkan Şenalp, Mehmet Mehmedof, Hande Kaptan ve Erhan Yazıcıoğlu gibi çok önemli isimler bulunuyordu. Fakat iki bölümde de reyting sıralamalarında istenen düzeye gelemeyen dizi, bu nedenle yayından kaldırılma kararı ile karşı karşıya kaldı.

Dizinin özellikle 2. bölümünde pek çok farklı hikaye ve entrikaya yer verilerek dizinin dikkat çekmesi amaçlanmıştı. Fakat ne yapılsa da dizisi izleyenler tarafından ilgiyle karşılanmadı. Bu durumun ardından ise özellikle dizinin final yapma kararının alındığı, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak yeni final bölümü ile birlikte ekranlara veda edeceği belirtildi.

Yaşanan bu durum Türkiye’deki dizi sektöründeki rekabetin ne kadar yüksek seviyede olduğunu da gösterdi. Öyle ki uzun zamandan beri pek çok dizi sadece ilk bölümleri yayınlanarak ekranlardan kaldırılmaya başlandı. ATV’nin yeni iddialı dizisinde de benzer bir süreç yaşanırken, dizinin hayranları için özellikle dizi büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Özellikle dizide Amine Gülşe gibi önemli isimlerin bulunması, dizinin daha çok izleneceği noktasında önemli bir umut yaratmıştı. Fakat yayın hayatına başladıktan sonra beklentileri karşılayamayan dizi böylece yayın hayatının da sonuna gelmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler