Ana SayfaDiziler8 Mayıs Pazartesi Günü Reyting Sıralaması Belli Oldu

İlgili Postlar

8 Mayıs Pazartesi Günü Reyting Sıralaması Belli Oldu

8 Mayıs Pazartesi günü itibariyle reyting sıralaması da belli oldu. Özellikle 8 Mayıs Pazartesi günü pek çok farklı dizinin ve yarışmanın ekranlara getirilmesi, reyting savaşının daha zorlu geçmesine neden oluyor. Bu gece boyunca yayınlanan Söz, İçerde, Kırgın Çiçekler ve Survivor gibi yapımlar arasında zorlu bir rekabet başlarken, 8 Mayıs Pazartesi günü itibariyle reyting sıralamasında birinci olan yapım belli oldu.

Hangi Dizi Birinci?

Yayınlanan rapora göre gecenin birincisi Star TV’de yayınlanmaya başlanan Söz adlı dizi oldu. Bu dizinin ardından gelen 2. yapım ise Show TV’de yayınlanan İçerde dizisi oldu. Gecenin diğer bir iddialı yapımı Kırgın Çiçekler ise kendine 3. sıradan yer buldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’ın 4. olduğu gecede, özellikle İsimsizler dizisi büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

İsimsizler Kaçıncı Oldu?

Reyting savaşının zorlu geçtiği gecede, İsimsizler reyting sıralamasında ancak 6. olabildi ve bu sonuç ile birlikte yarışmada gerilerde kaldı. 8 Mayıs reyting sıralaması ilk 10 içerisine giren yapımlar ise şöyle oldu; 7. Müge Anlı ile Tatlı Sert, 8. özet bölümüyle İçerde, 9. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, 10. Show Ana Haber.

Gecede düşük performansıyla sınıfta kalan İsimsizler, yeni yayınlanmasına rağmen reytinglerde aldığı bu sonuç sonrasında akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Düşük performans olarak gecede bir diğer sürprize imza atan yapım ise Survivor oldu. Yayınlandığı gecelerde ilk 3 içerisinde yer alan ve genellikle zirvede yer alan Survivor, dün akşam dizilere karşı başarı gösteremedi. Survivor ancak 4. sırada kendine yer buldu ve geceyi kendi standardına göre başarısız bir şekilde bitirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler