Ana SayfaDizilerTV8 12 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 12 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

TV8 12 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı açıklandı. Yapılan paylaşımlar ile birlikte yeni yayın akışı hakkında detaylar paylaşılırken, özellikle gün içerisinde Survivor 2017’nin yeni bölümünün yayınlanacak olması oldukça dikkat çekti.

Dün akşam yayınlanan Survivor’da araba ödülünün verileceği oyunların ilk etabı tamamlanırken bu akşam kazanan takım belli olacak. Bu bakımdan TV8 12 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı kapsamında en dikkat çeken programlardan bir tanesi Survivor oldu.

TV8 12 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı Nasıl?

12 Mayıs cuma günü TV8 güne klasik olarak Günaydın Doktor ile başlayacak. Günaydın Doktorun ardından ise sevilen çizgi film Maşa ile Koca Ayı 08.00 itibariyle ekranlara gelecek. 08.15 itibariyle ise Oynat Bakalım tekrar bölümü ile ekrana gelecek.

Yayınlanacak olan eğlence programının ardından ise iki program arka arkaya gelecek ve canlı olarak yayınlanacak. Aramızda Kalmasın ve Survivor Panorama saat 09.30 ile 12.30 saatlerinde arka arkaya ekrana gelecek. Bu iki programın ardından ise TV8’de moda programı İşte Benim Stilim yayınlanmaya başlayacak. Yayınlanacak olan bu bölümlerin ardından ise ekranlarda Survivor heyecanı başlayacak.

Özellikle araba ödülünün verileceği Survivor, yeni bölümünde ünlüler ile gönüllüler takımı zorlu bir yarışta karşı karşıya gelecek. Oynanacak olan bu oyunlar sonrasında ise galip gelen takım büyük ödül arabayı almaya hak kazanacak. Özellikle takımdaki her bir yarışmacıya bir adet aracın verilecek olması bu konuda oldukça heyecanı arttırıyor. Yarışmacılar aracı alabilmek adına çok daha sıkı bir şekilde yarışmaya asılırken, bu akşam kritik mücadele yeni bölüm ile birlikte ekranlara getirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler