Ana SayfaDizilerSurvivor Araba Ödülünde İlk Raundu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor Araba Ödülünde İlk Raundu Kim Kazandı?

Survivor’da araba yarışında dün akşam oldukça zorlu ve heyecan dolu bir bölüm ekranlara getirildi. Geçtiğimiz akşam Survivor için yapılan açıklamalarda, özellikle tüm yarışmacılara birer araba hediye edileceği duyurulmuştu. Yapılan bu açıklamalar ile birlikte tüm yarışmacılar büyük bir heyecan yaşarken, dün akşam ekranlara gelen yeni bölüm ile birlikte araba heyecanı da ekranlara taşındı.

Hangi Takım Kazandı?

Araba sahibi olabilmek adına yoğun bir şekilde savaşan yarışmacılar, zorlu mücadelede ilk bölümü geride bıraktı. Yapılan açıklamalarda özellikle ilk gece 10 oyun üzerinden tek bir bölümün oynanacağı, bu akşam ise 2. bölümün oynanacağı belirtildi. Bu akşam da kazanan aynı taraf olursa, 6 araba kazanan takıma hediye edilecek.

Özellikle oyunu kazanan takımın her bir yarışmacısına arabanın verilecek olması, yarışmadaki heyecanı daha da arttırdı. İlk akşam yapılan oyunlar sonrasından kazanan takım ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımının performansta başarısız kalması,ü bu konuda ilk akşam için gönüllüler takımının kötü bir sonuç ile sahadan ayrılmasına neden olurken bu akşam oynanacak ikinci oyun ile birlikte iki takım da bu konuda yeniden karşı karşıya gelecek.

Bu akşam kazanan taraf gönüllüler takımı olursa oyun uzayacak ve son 5 oyunlu bir tur yapılacak. Sonrasında ise kazanan taraf araba ödülüne kavuşacak. Özellikle yarışma sonunda kazanan tarafın tüm yarışmacılarına kesin olarak araba ödülünün verilecek olması tüm yarışmacıların yarışa daha fazla motive olmasını sağlar. Öyle ki konu ile ilgili yapılan yorumların büyük bir bölümünde tüm yarışmacılar bu ödülden dolayı çok mutlu olduğunu ve yarışmayı kazanabilmek adına motive olduğunu söyledi.

Dün akşam oynanan bölümde de benzer bir süreç görürken iki takım yarışmacılar arasında da zaman zaman sürtüşmeler yaşandı. Survivor 2017 araba ödülünü ikinci bölümü bu akşam ekranlara getirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler