Ana SayfaDizilerVatanım Sensin AB’de Yine Birinci!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin AB’de Yine Birinci!

Perşembe akşamları yayınlanan Vatanım Sensin dün akşamki yeni bölümünüyle yine reyting sıralamalarında ilk sırada yer aldı.

Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında rekabet oldukça fazla olurken, bugüne kadarki süreç içerisinde oldukça iddialı olan Vatanım Sensin, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle yine damgasını vurmayı başardı. Konu ile ilgili yapılan paylaşımlarda Vatanım Sensin reyting sıralamasının yanı sıra özellikle sosyal medyada da dikkat çektiği belirtildi.

Sosyal Medyada Konuşuldu

Yapılan tüm paylaşımlarda Vatanım Sensin en çok konuşulanlar arasına girmeye başardı. #benisensizbırakma hashtagi ile toplamda 114 bin 698 tane tweet atılan Vatanım Sensin dizisi, Türkiye sıralamasında ilk sırada yer aldı ve sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Reyting sıralamaları kapsamında Vatanım Sensin’in ardından ise en çok izlenen diğer bir yapım ise Survivor oldu.

Totalde Durum Değişti

AB reyting sonuçlarında yaşanan bu durum totalde ise biraz değişti. Öyle ki total grubuna yönelik yapılan incelemelerde 1. sırada Survivor yer aldı. Survivor’ın ardından 2. sırada ise Vatanım Sensin yer aldı.

İlk 10 içerisinde girmeyi başaran diziler ve programlar ise şöyle; Çoban Yıldızı, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, Cesur ve Güzel, Survivor özet, Güldür Güldür Show tekrar, Show Ana Haber ve ATV Ana Haber. Perşembe gününün reyting sıralamasında ilk 10 bu şekilde olurken özellikle Survivor ile Vatanım Sensin arasında yaşanan rekabet dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler