Ana SayfaDizilerFi 8. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Fi 8. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Özel bir yayın platformunda sadece internet üzerinden yayınlanmaya başlanan Fi dizisi için gözler yeni bölüme çevrildi.

Özellikle ilk 6 bölümü yayınlandıktan sonra, sonraki bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye başlanan TV dizisi için geçtiğimiz hafta sürpriz bir gelişme yaşanmış ve 7 bölümü izleyenler ile paylaşılmıştı. Bu yeni bölümün ardından ise özellikle diziyi takip eden kişilerin büyük bir bölümü 8. ve 9. bölümlerin ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı.

Yeni Bölümler 19 Mayıs’ta Gelebilir!

Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, gelen son bilgilere göre dizinin 8. ve 9. bölümleri 19 Mayıs günü yayınlanacak. Daha önce yapılan açıklamalarda dizinin 7. 8. ve 9. bölümlerinin aynı anda yayınlanacağı belirtilmişti. Fakat yapım ekibi tarafından alınan sürpriz karar ile 7. bölümün yayınlanma tarihi erkene çekildi ve daha erken bir tarihte yayınlandı.

Bu durum özellikle izleyenler tarafından büyük bir takdir aldı. Fi dizisinin 7. bölümü yayınlanır yayınlanmaz kısa süre içerisinde milyonlarca izlenme oranına ulaştı. Dizinin yayınlandıktan sonra kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşması internet üzerinden yayınlanan bir dizi için büyük bir başarı olarak görülüyor. Öyle ki dizinin ilk yayınlanmaya başlayacağı dönemlerde pek çok kişi farklı olumsuz eleştiriler yapmıştı.

Dizinin internet üzerinden yayınlanması ile birlikte yüksek izlenme oranlarına ulaşılamayacağı ve dizinin başarısız olacağı belirtilmişti. Fakat gelinen noktada görüldüğü gibi dizi şu ana kadar oldukça iyi bir süreçten geçmiş durumda. Özellikle her yeni bölümü merak edilen dizi 7. bölüm sonu ile birlikte oldukça kritik bir noktada büyük bir soru işareti yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler