Ana SayfaDizilerİçerde 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

İçerde 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Show TV’nin sevilen dizilerinden olan İçerde 28. bölüm fragmanı ile oldukça dikkat çekti. Özellikle 27. bölümünü Sinan sahnelerinde Sarp’ın duygusal anları ekranlara getirilirken 27. bölüm sonrasında ekranlara gelecek yeni bölüm ile birlikte bu konudaki soru işaretleri de giderilecek. İçerde 28. bölüm fragmanı ilk sahne olarak yayınlanan tanıtımla Yusuf müdür ile Celal babanın karşı karşıya geldi. 2 ismin karşılaşması geçmiş yılların hesabının sorulmasını da sağlarken özellikle Celal baba ile Yusuf müdür arasında yaşananlar oldukça dikkat çekti.

İçerde 28. Bölüm Fragmanı Neler Oluyor?

İçerde 28 bölüm fragmanı 2 sahnesinde ise Sarp üzgün bir şekilde annesinin dükkânına koştu. Annesi onu dükkan önünde karşılarken anne oğul arasında yaşanan bu fragmanı izleyen kişileri duygusal açıdan oldukça etkiledi. Annesinden gizli bir şekilde özel görevde olan ve bu gizli görevi açıklayamaması nedeniyle annesini sürekli üzmek durumda kalan saat tüm dizi boyunca bunun vebali altında kalırken annesinin kendisine karşı yaptığı son hamle Sarp’ı çok daha derinden etkiledi.

Sarp özellikle annesinin kendisinin gizli görevde olduğunu öğrenmesini öğrendikten sonra hemen ona giderek konuşmak istedi. Annesi ise bu durumu oğluna sarılarak ve onunla gurur duyduğunu söyleyerek karşıladı ve Sarp’ın rahatlamasını sağladı. Dizisinin başlangıç bölümünden itibaren Sarp’ın annesinden gizlediği olay da bu sayede ortaya çıkmış oldu. Annesi oğlunun neden bu işleri yaptığını anlam veremese de oğlunun gizli görevde olduğunu öğrendikten sonra içi rahatladı ve oğluna destek vermeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler