Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'dan İlk Fotoğraf Geldi

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’dan İlk Fotoğraf Geldi

Türk televizyonlarının en çok sevilen aile dizilerinden birisi olan Çocuklar Duymasın yeniden ekranlara gelecek. Özellikle geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili yapılan haberler diziyi sevenler tarafından oldukça olumlu değerlendirilirken, dizi setinden ilk kare paylaşıldı.

Birol Güven’den Fotoğraf Geldi

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un olduğu bir kareyi paylaşan Birol Güven, böylece dizinin başlangıcının ad yapılmış olduğunu müjdeledi. Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümlerinin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı kesinleştiği gibi özellikle yenilenen dizide hangi oyuncuların yer alacağı şu ana kadar net bir şekilde bilinmiyor. Bu bakımdan tüm oyuncu kadrosunun yeniden dizide yer alıp almayacağı büyük bir soru işareti durumunda. Fakat paylaşılan fotoğrafta da görüldüğü gibi dizinin en önemli karakterlerinden olan Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı aynı rollerinde yeniden Çocuklar Duymasın da yer alacak.

Twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf ile Çocuklar Duymasın için önemli bir gelişmeyi duyuran Birol Güven, “Çocuklar Duymasın Çok yakında başlıyor” diyerek bir notu fotoğrafa ekledi. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin yaz ayları boyunca ekranlarda olacağı belirtildi.

İlk olarak TGRT’de yayın hayatına başlayan dizi, kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaştıktan sonra ATV’ye transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezonlarda FOX TV’de yeniden yeni bölümleri çekilmeye başlanan dizi daha sonrasında ekranlara veda etmek durumunda kalmıştı. Yayınlandığı dönemlerde yüksek izlenme alan dizisinin özellikle bu yüzden yaz aylarında yeniden en çok izlenen diziler arasında yer alması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler