Ana SayfaDizilerSurvivor'da Büyük Finale Adım Adım Yaklaşılıyor

İlgili Postlar

Survivor’da Büyük Finale Adım Adım Yaklaşılıyor

Survivor 2017’de özellikle bireysellik ön plana çıkarken, dün akşam oynanan ilk oyun ile birlikte dokunulmazlık alan ilk isim belli oldu.

Erkekler ile kadınların karşı karşıya geldiği oyunlarda, özellikle rekabet daha da artarken Survivor’da sürekli tartışma içerisinde olan Berna ve Sabriye’nin karşı karşıya geldiği anlar oldukça dikkat çekti. Oyun öncesinde konuyla ilgili açıklamalar yapan Alp Kırşan, oyunun kurallarını anlatırken tüm oyun yarışmacıların 5 hakka sahip olacağı ve birbirine karşı mücadele vereceğini açıklandı.

Kıbrıs dokunulmazlığını garantileyen Sema ise oyunlarda oynamadı. Karşı karşıya gelen yarışmacılar zorlu denge tahtasında mücadele ederken, özellikle finale kalan ilk iki isim Ogeday ve İlhan oldu.

Kim Birinci  Oldu?

Bir kişinin dokunulmazlık kazanacağı oyundan finalde karşı karşıya gelen Ogeday’la İlhan birinci olabilmek adına mücadele verdi. Bu mücadele sonrasında ise dokunulmazlığı kazanan isim Ogeday oldu ve Ogeday günün birincisi oldu.

Yarışma kuralları gereği bu akşam oynanacak yeni dokunulmazlık oyunu sonrasında bir isim daha birinci olarak çıkacak ve dokunulmazlığı kazanacak. Dokunulmazlığı garantileyen Ogeday bu akşam oynanacak oyunlar a katılmayacak. Bu akşam birinci olacak isim ve Ogeday birer isim söyleyecek ve iki kişi eleme potasına sokulacak. Yarışmacılar tarafından yapılacak oylama sonrasında bir isim daha elenmek için potaya çıkarılacak ve 3 kişi arasında eleme yapılacak.

Özellikle Sabriye ve Berna’nın dokunulmazlık kazanamaması halinde kesin bir şekilde potaya girmesi bekleniyor.  Bu akşam oynanacak oyun ve sonrasındaki ada konseyi ise bu konuda kesin sonuçları bizlere gösterecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler