Ana SayfaÜnlülerBehzat Uygur Aleyna Tilki'yi tiye aldı!

İlgili Postlar

Behzat Uygur Aleyna Tilki’yi tiye aldı!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin Alman fotoğrafçıya ait fotoğrafları kendisine aitmiş gibi paylaşmasının ortaya çıkmasının ardından, Behzat Uygur Aleyna Tilki’yi tiye aldı. Uygur, Aleyna Tilki’nin paylaştığı bu fotoğraflardan birine kendi başını montajladı ve paylaştı. İşte detaylar…

[irp]

Usta tiyatrocu Behzat Uygur, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi tiye aldı.

[irp]

Asıl hırsız, bana hırsız diyenler

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflardan biri Alman bir fotoğrafçıya ait olduğunun ortaya çıkması ile eleştiri oklarının hedefi olan Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada “Ben beğendiğim insanların fotoğraflarını kullanıyorum. Birine hırsız demek ne kolay. Asıl hırsız, bana hırsız diyenler. Çünkü bu dünyadan sevgi, saygı ve merhameti çalıyorlar.” diye konuşmuştu.

[irp]

Behzat Uygur Aleyna Tilki’ye gönderme yaptı

Aleyna Tilki’nin şaşkınlık yaratan bu açıklamasına bir tepki de ünlü tiyatrocu Behzat Uygur’dan geldi. Behzat uygur, kendi sosyal medya hesabından konu olan fotoğrafın üzerine kendi başını montajlayarak paylaştı. Uygur, paylaşımına “Güzel bir gün daha bitti… İyi akşamlar” notunu yazdı.

İşte o fotoğraf:

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler