Ana SayfaDedikoduVatan Şaşmaz’ ın Projesinde Artık Yonca Evcimik Var

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz’ ın Projesinde Artık Yonca Evcimik Var

Vatan Şaşmaz’ ın projesinde artık yonca evcimik var

 

İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere 2009 yılında  Zahrettin Çelik’in yazdığı ve yönettiği aynı isimli tiyatro oyunu ile yola çıkan “Kazasız Kul Olmaz” projesinde sanat danışmanlığını Zihni Göktay ve Şevket Çoruh ile birlikte yürüten Vatan Şaşmazın hayatını kaybetmesinin ardından yerine Yonca Evcimik getirildi.

Farkındalık yaratmak adına projeyi daha çok çeşitlendirmek için farklı fikirleri, araştırmaları olduğunu ve bunları yakında hayata geçireceğini söyleyen ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, bu konu da çok çalışması gerektiğinin de farkında..

266 kurum ve kuruluş ile kar amacı olmaksızın yürütülen “Kazasız Kul Olmaz” projesi kapsamında, sokakta halk röportajları, 81 ilde iş ve trafik araştırması, ünlülerle demeçler, seminerler, konferanslar, kısa film ve kamu spotları yapılıyor. Bu proje ile epey yol alan, bir çok kişi üzerinde ve halkın yüksek bir kısmında farkındalık yaratmayı başaran proje, Vatan Şaşmaz’ ın yokluğunda ünlü ve tecrübeli sanatçı Yonca Evcimik ile daha da ilerilere giderek, toplumun daha büyük bir kısmında farkındalık yaratarak projenin güzel amacına ulaşmasını sağlar. Herkesin bildiği gibi, ünlü oyunca ve sunucu Vatan Şaşmaz yakın zamanda eski manken tarafından bir otel odasında sırtından vurularak öldürülmüştü.. Eski manken ise Vatan Şaşmaz’ ı vurduktan sonra kendi kafasına da bir el ateş ederek kendi hayatına da son vermişti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler