Ana SayfaDedikoduYeni Filmine Olumsuz Tepkiler

İlgili Postlar

Yeni Filmine Olumsuz Tepkiler

Yeni filmine olumsuz tepkiler

Jennifer lawrence’ nin javier Bardem ile birlikte rol aldığı ‘Anne’ ‘Mother’  filmi  Venedik film festivalinde beğenildiği kadar eleştiri de topladı..

 

Jennifer Lawrence, yeni filmi ‘Anne’nin (Mother) Venedik Film Festivali’ nde yapılan prömiyerinde yerini aldı. 27 yaşındaki ABD’li ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, kırmızı halıda çiçekli elbisesiyle görüntülendi. Ünlü oyuncunun elbisesinin Christian Dior imzalı olduğu öğrenildi.

 

Lawrence, kırmızı halıda, rol arkadaşları Javier Bardem (48) ve Michelle Pfeiffer (59) ile birlikte de boy gösterdi. Oldukça heyecanlı   ve mutlu görünen ünlü oyuncu  Jennifer  Lawrence güzelliği ile yine gözleri aldı.. Rol arkadaşı Javier Bardem film de ünlü oyuncunun eşini canlandırıyor..

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, film 74. Venedik Film Festivali’nde beğeni aldığı kadar eleştirilerin de hedefi oldu, hatta yuhalandı.

Darren Aronofsky, annelik, Katoliklik ve insanla ilgili pek çok dokunaklı konuya yer veren gerilim filminin, herkesin sinema zevkine hitap etmediğini söyleyerek, “Bence bu film çok güçlü bir karışım. Elbette bu tarz bir deneyimi yaşamak istemeyen insanlar olacaktır. Bu bir roller coaster ve defalarca dönmeye hazırsanız eğer size tat verir” dedi.

Film, sakin ve sıradan bir hayat süren bir çift çevresinde gelişiyor. Bu herkesin yan komşusu olabilecek olan sıradan çiftin hayatı evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra altüst olur. Çiftin ilişkisini sınayacak olan bu misafir evin tüm huzurunu bozacaktır. Misafirin eşinin de aralarına katılmasıyla birlikte işler beklenmeyen bir yön alacak ve gizlenen amaçların ne olduğu sorgulanmaya başlanacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler