Ana SayfaDedikoduAlişan, ayrılık haberleri hakkında açıklama yaptı! Nişanlısı Eda Eol ile ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Alişan, ayrılık haberleri hakkında açıklama yaptı! Nişanlısı Eda Eol ile ayrıldı mı?

Dünden beri ayrılık haberleri ile gündemde olan ünlü türkücü Alişan, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Alişan, nişanlısı Eda Erol ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Alişan: Eda Erol ile nişanı attık

Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlık yapan Alişan ve Eda Erol, sürpriz bir kararla ayrıldı. Dünden beri yapılan ayrılık haberleri üzerine gözler Alişan’a çevrilmişken, ünlü türkücü beklenen açıklamayı yaparak nişanlısı Eda Erol ile ayrıldıklarını duyurdu.

[irp]

İşte Alişan’ın sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık açıklaması…

Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarf ettiler sağ olsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs yada karşılıklı iddialar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimizi üzmektedir. Biz onları zaten üzdük.

Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermenizi istiyorum.

[irp]

Şimdi gözler Eda Erol’a çevrildi. Erol’un konu hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı, yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

Alişan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler