Ana SayfaDedikoduAli Ağaoğlu’ nun Pahalı Bayram Tatili

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu’ nun Pahalı Bayram Tatili

Ali Ağaoğlu’ nun pahalı bayram tatili

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu kurban bayramının büyük bir kısmını kız arkadaşı Duygu Su ile lüks teknesinde geçirdi..

Ağaoğlu Holding’in patronu ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu bayramın ilk gününü annesi Asiye Ağaoğlu, eşi Semra Ağaoğlu, oğlu Alican ve kızı Sena Kırcal ile Marmaris’te sahibi olduğu 30 milyon dolarlık ‘Çiftlik Adası’nda geçirdi.

Daha sonra kendine ait özel helikopteri ile İstanbul’a dönüp sevgilisi Duygu Su Gülpınar’ı aldı. Birlikte Bodrum’a geçen ünlü çift buradan botla süper  lüks teknelerine geçip 2 gün dinlendiler. Ali Ağaoğlu karaya çıktığı vakit hayranları ile fotoğraf çektirmekten yürüyemez hale geldi. “Kendimi Hollywood yıldızı gibi hissediyorum” diyen ünlü iş adamı yoluna gülümseyerek devam etti..

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar’a bayram hediyesi olarak 5 bin TL’ye Giancarlo Petriglia marka çanta almış. Lüks yaşamı oldukça seven ünlü iş adamı, yapmış olduğu lüks harcamaları gözler önüne sermekten hiç çekinmemiş, her fırsatta da pahalı evlerini, arabalarını, yatlarını  ve teknelerin göz önünde tutan ünlü iş adamı bu bayramda da bunu bir kere daha göstermiş oldu..

Bu arada Marmaris’teki ‘Çiftlik Adası’nın değeri 30 milyon dolar olduğu tahmin edilen ve diğer çiftliklerden farklı olarak, ada şeklinde olan çiftlik adası ise görenleri kendisine hayran bırakarak gelen misafirlerin oldukça fazla şekilde beğenisini ve hayranlığını topluyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler