Ana SayfaDedikoduSağlık bakanlığı’ nın yeni danışmanı oldu.

İlgili Postlar

Sağlık bakanlığı’ nın yeni danışmanı oldu.

Sağlık bakanlığı’ nın yeni danışmanı oldu.

Asıl mesleği doktorluk olan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer,sesinin güzel olduğunu fark edince şarkıcı olmaya karar verdi.Şimdi ise sağlık bakanlığına danışman oldu..

Günümüzde sesiyle ve şarkılarıyla ön planda olan ancak asıl mesleği doktorluk ve tıp alanında ise cerrah olan ünlü şarkıcı konser ve ekstra işleri yoğunluğu nedeniyle aktif cerrahlık yapmayan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Sağlık Bakanlığı’na danışman oldu. Ünlü şarkıcı, sağlık okuryazarlığını artırma projesinde görevlendirildi. Bakanlıkta oluşturulan çalışma grubunda danışmanlık yapan Göçer’in aylık maaşının da yaklaşık 5 bin lira olduğu öğrenildi.

SEMİNERLERE KATILIYOR

Ünlü sanatçı ve ara ara sinema filmlerinde oyunculuğu ile de karşımıza çıkan Ferhat Göçer görevi gereği toplantılara katılıp seminerler veriyor. Tanıtım filmlerinin hazırlanmasına da katkıda bulunan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, diyabetten kansere kadar yaygın sağlık konularıyla ilgili halkı bilgilendirmek için çalışıyor. Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer  kimliğinin avantajlarını kullanan şarkıcı sayesinde bakanlık daha çok vatandaşa ulaşıyor.

“BU GÖREV BİR ONUR”

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, “Cerrahlık arada bir yapılacak iş değil. Şu an müziğe ağırlık verdiğim için yapamıyorum ama doktor olarak sağlık okuryazarlığı projesinde çalışmaktan onur duyuyorum” diyor.

Üstlenmiş olduğu bu görev ile doktorluk,şarkıcılık,oyunculuk alanlarında ki başarılarına adeta yeni bir sayfa daha ekleyen ünlü şarkıcı Göçer,almış olduğu bu öenmli görev ile halkı diyabet ve kanser gibi sağlık sorunlarında daha da bilinçli hale getireceğe benziyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler