Ana SayfaDizilerAdı Efsane Özel Hayran Şarkısıyla Yayınlandı

İlgili Postlar

Adı Efsane Özel Hayran Şarkısıyla Yayınlandı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Adı Efsane kısa süre içerisinde fenomen haline gelirken izleyicinin bestelediği bir parça dizinde kullanıldı.

Özellikle diziyi çok seven ve dizi için bir müzik yapmak isteyen hayran, bu yarattığı müziği dizinin müzik direktörü olan Filiz Saral’a ulaştırdı. Soydaner Karaçayır tarafından bestelenen şarkı, yapım ekibi tarafından da beğenilirken bu gelişme sayesinde müziğin dizide yer alması sağlandı.

Yeni Şarkı 9. Bölümde Kullanıldı

Dokuzuncu bölüm tanıtım fragmanda kullanılan parça dizinin sonunda oldukça sevindirirken yapılan açıklamalarda müziğin dizi için hediye edildiği belirtildi. Bir hayranın sizi çok sevmesi sayesinde paylaştığı müzik sosyal medyada dikkat çekti. yapılan paylaşımlar daha dizisinin 9 bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı oldukça sevildi görüldü

Adı Efsane Çok Seviliyor!

Kanal D’de yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren yüksek izlenme oranları alarak Türk televizyonlarının en beğenilen dizilerinden birisi olmayı başaran Adı Efsane, Erdal Beşikçioğlu başrolünde yüksek izlenme oranları almaya devam ediyor. Cumartesi günü gibi önemli bir gecede yüksek izlenme alması sayesinde özellikle ilerleyen sezonlarda da ekranlarda olması beklenen Adı Efsane şu anda hikayenin iyice anlaşılması sayesinde herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Cumartesi akşamları yayınlanan yeni bölümleriyle hafta sonunda sosyal medyada dahi en çok konuşulan konulardan birisi olan Adı Efsane için hayranların müzik dahi yapması ise bu konuda bir ilk olma özelliğini taşıyor. Hayran tarafından yapılan parça ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=7Kkjt9EQW78

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler