Ana SayfaDizilerSevilmeyenler Sevebilir Mi? Kara Yazı Geri Sayıma Geçti!

İlgili Postlar

Sevilmeyenler Sevebilir Mi? Kara Yazı Geri Sayıma Geçti!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak yeni dizilerden bir tanesi de Kara Yazı.

Yaren ile Mehmet adı verilen karakterlerin başından geçecek olayların aktarılacağı dizi, yeni sezonda dikkat çeken yapımlardan birisi olmayı başardı. Özellikle küçük yaştan itibaren baba sevgisizliği ile büyüyen kişilerin hayatları bir araya geldikten sonra sevgi büyütüp büyütemeyecekleri Kara Yazı adlı dizi ile ekranlara getirilecek.

Kara Yazı Konusu Ne?

Üç çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olan Yaren Uluçınar küçük yaştan itibaren babasının koyduğu kurallar ile yaşamaya alışırken özellikle kardeşlerini ve hayatını da bu kurallar çerçevesinde sürdürür. Fakat babasının kendisine getirdiği katı kurallar nedeniyle aşktan, sevgiden ve kadınlıktan yoksun olarak büyüyen Yaren, bunun sonucunu büyüdükçe anlamaya başlar.

Öğretmen hayalini kuran Yaren’in Mehmet ile hayatı kısa süre içerisinde kesişecektir. Mehmet Karahan ise çok büyük bir servet sahibi olsa da babasının sevgisizliği ve fiziksel şiddeti ona çok farklı bir hayat yaşatır. Mehmet hayatı boyunca pek çok farklı kadın ile birlikte olsa da hiçbir kadın ona aşkı yaşatamamış ve hepsi geçici olmuştur. Tüm bu olaylar ortasında ise özellikle Yaren ile Mehmet’in bir araya gelmesi, iki kişinin birbirinde sevgi bulmasını sağlar.

İlk fragmanı itibariyle oldukça dikkat çeken dizinin yayınlanacak ilk bölümü ile birlikte yüksek izlenme oranları alması bekleniyor. Özellikle dizinin kadrosunda yer alan usta isimler sayesinde dizi şimdiden heyecan yaşanması sağladığı gibi dizisin ilk bölümü 28 Mart Salı günü ekranlara getirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler