Ana SayfaDizilerSalı Akşamı Herkes Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İzledi!

İlgili Postlar

Salı Akşamı Herkes Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İzledi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlandığı günlerde en çok izlenme alan yapımlardan birisi olma başarısını sürdürüyor. Bugüne kadar yayınlandığı günlerin fenomen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz bölümünde de yine aynı başarısını tekrarladı. Oktay Kaynarca gibi başarılı isimlerin başrollerinde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde de yine sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sosyal Medyada Konuşuluyor!

Sadece yüksek izlenme oranlarıyla değil sosyal medyada da oldukça dikkat çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu bakımdan en çok konuşulan yapımlardan birisi olarak ön plana çıktı. Bugüne kadar Salı akşamlarının en çok birincilik alan yapımı olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz elde ettiği bu başarı sayesinde diğer tüm dizilere de gözdağı vermiş durumda. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin birinci olduğu Salı akşamında ikinci sırada yer alan yapım ise Anne dizisi oldu.

Özellikle Star TV’de yayınlanan ve farklı duygusal konusu ile dikkat çeken Anne dizisi zorlu gecede ikinci olarak oldukça önemli bir başarıya imza attı. Anne dizisinin arkasından ise Survivor geldi. Özellikle son dönemlerde düşüş içerisine geçen Survivor, Salı akşamında diğer yapımların arkasında kaldı.

Salı akşamı reyting sıralamasına göre ilk 10 içerisinde yer almayı başaran diğer diziler ve yapımlar ise şöyle; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz özet, Anne özet, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, Show Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Survivor özet, Evleneceksen Gel.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler