Ana SayfaDizilerSurvivor'da Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elendi?

Survivor’da kim elendi konusunda özellikle dün akşam itibaren büyük bir soru işareti oluşturuldu.

Dün akşam normal yayın akışına göre Survivor’da elemeye yapılması gerekiyordu. Programı izlemeyen kişilerin büyük bir bölümü bugün sabah itibariyle Survivor’da kim elendi gibi sorgular yaparak sonucu öğrenmeye çalışsa da  Survivor’da elemenin olmaması oldukça dikkat çekti. Normal yayın akışı içerisinde Salı akşamlarında halk oylamasının sonuçları açıklanarak Survivor yarışmasından elenen isim belirleniyordu. Fakat dün akşam yayınlanan bölümde özellikle hafta içi boyunca Tv8’de milli maçların yayınlanması nedeniyle gecikmenin yaşandığı ve sadece bu haftaya özel olarak erteleme nedeniyle elemenin Çarşamba günü yapılacağı belirtildi.

Eleme Çarşamba Günü Yapılacak!

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte Salı akşamında elemenin olmayacağını net bir şekilde öğrenildi. Bu haber ve açıklamayı duymayan kişilerin büyük bir bölümü Survivor’da kim elendi konusunda araştırma yapmaya devam etti. Yayınlanacak olan yeni bölüm ile ilgili Survivor eleme gecesi bu akşam yeni bölümüyle ekranlara getirilecek.

Haftanın farklı akşamlarında ekranlara gelen Survivor böylece Çarşamba akşamları için de yayınlanmış olacak. Bu akşam ekrana gelecek yeni eleme gecesi hakkında tanıtımlar paylaşılırken özellikle yeni yarışmanın oldukça zorlu olduğu görülüyor.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yarışmacılar arasındaki tartışmalarında giderek arttığı Survivor’da tüm bu yaşananlar bu akşam itibariyle ekranlarda olacak.

Survivor’da Kim Elenecek?

Survivor eleme gecesinde özellikle eleme potasında olan Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan arasında bir isim eleme sonucunda adadan veda etmek durumunda kalacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler