Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerinde yara aldı İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi.

İstanbullu Gelin 5. Bölüm Fragmanı Dikkat Çekti

İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı ile yeni bölümde yaşanacakarın öğrenilmesini sağladı.

Yeni bölümde ise yaşanacaklar şöyle;

Faruk yaşanan tüm olaylara rağmen Süreyya’ya inanmayı tercih eder ve Faruk ile Süreyya yeniden bir başlangıç yapmaya çalışır. Özellikle Faruk’un aldığı bu karar sonrasında Süreyya’ya karşı ailesinin önünde durması ve onlara karşı gelmesi Süreyya’nın Faruk’a inanmasını sağlar. Fakat yaşanan bu gelişmeler evde özellikle İpek’in tepkisini çeker. Düğünü felakete döndüğü için oldukça sinirlenen İpek, bunun sorumlusu olarak Süreyya’yı gösterir ve Süreyya’nın geri dönmesiyle birlikte artık işlerin giderek karışacağı da net bir şekilde ortaya çıkar. Diğer yanda Fikret ise yeni evlenmesine karşı İpek ile hala bir ilişkiye giremememiştir. İpek’in kendisinden sürekli kaçmasını kendine kabul edemeyen Fikret, bu konuda giderek tepkili olmaya başlamıştır.

Yeni bölümünde bu tip olayların yaşanacağı İstanbullu Gelin oldukça zorlu geçen hikaye örgüsünde farklı olayların ve giderek karışacak hikayesiyle ekranlara gelecek. Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin’in özellikle hikayesinin gerçek bir olaydan esinlenerek yazılması diziye olan ilginin daha da artmasını sağlıyor.

Yeni Transfer Var!

Başrollerinde önemli oyuncularının yer aldığı dizide son olarak yeni bir transfer daha yapılmış ve diziye Özge Borak diziye dahil edilmişti. İstanbullu Gelin 5. bölüm itibariyle diziye dahil olacak Özge Borak bu bakımdan önümüzdeki Cuma günü yayınlanacak yeni bölümü ile ilk defa dizide izleyenlerin karşısına çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler