Ana SayfaDizilerKısmetse Olur 395. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur 395. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kısmetse olur 395. bölüm fragmanı yayınlandı.

Her hafta içi saat 12.30 itibariyle Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programında bugün Yine oldukça farklı gelişmeler yaşanacak. Evde ilişki yolunda olan çiftlerden Emre ve Tuğçe oldukça mutlu bir birliktelik sürdürürken gelin adayları yeni bölümde özellikle Tuğçe’yi hedef alacak.

Kısmetse Olur 395. Bölüm Fragmanı İle Tuğçe’nin Zor Anları!

Özellikle Emre ile mutlu bir birliktelik sürdürmesinden dolayı oldukça memnun olan Tuğçe’nin kızlardan gelen bu tepki üzerine oldukça şaşırdığı da görülürken bugünkü yayınlanacak yeni bölümde ilişkilerinin giderek karışacağı ve tartışmaların artacağı görülüyor. Ev içerisinde Tuğçe ve Emre ikilisinin yanı sıra yeniden birlikte olmaya karar veren Onur ve Aycan da oldukça dikkat çekiyor.

Onur Ve Aycan Yeniden Bir Arada!

Evin en popüler çiftlerinden birisi olan Aycan ve Onur, yaşanan zorlu sürece rağmen yeniden bir araya gelmeyi deniyor. Yeni bölümde Onur ve Aycan romantik bir gün geçirirken özellikle evin dışında geçirilen bugün, iki ismin birbirine daha da yakınlaşmasını sağlıyor. Onur ve Aycan bir daha ayrılmamak için birbirine söz verirken bu durum özellikle çiftin sevenleri tarafından sevinçle karşılanıyor.

Kısmetse Olur 395. bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte evde yaşanacaklar hakkında şimdiden bilgi sahibi olmak mümkün olurken yeni bölümde Rabia’nın doğum günü de oldukça ilginç geçiyor. Rabia’nın yeni yaş günü evde kutlanırken Rabia bugün de oldukça duygusal anlar yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler