Ana SayfaDizilerSurvivor Eleme Gecesi Sonunda Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor Eleme Gecesi Sonunda Kim Elendi?

Survivor dün akşam eleme gecesi ile ekranlara geldi. Özellikle bu hafta içerisinde milli maçların yayınlanması nedeniyle Survivor’da gecikmeler yaşanırken eleme gecesi dün akşam ekranlara getirildi.

Eleme Gecesi İlgi Çekti

Oyunları, elemeleri ve yarışmacılarıyla dikkat çeken yarışmalardan birisi olan Survivor tüm Türkiye tarafından ilgiyle izleniyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde ödül oyununun yanı sıra eleme gecesi de yapılırken ada konseyinde adadan elenen isim açıklandı. Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan oyunlar sonrasında adadan elenmesi için ismi söylenen dört isim belirlenmişti. Gökhan, Bulut, Erdi ve Berna arasında yapılan oylama sonrasında adadan en az oyu alarak gitmek zorunda kalan isim Bulut oldu.

Özellikle geçtiğimiz haftalarda adaya yeni gelen ve yüksek performans sergilemesi beklenen Bulut’un adadan elenmiş olması yarışmacının sevenleri tarafından da hayal kırıklığı olarak değerlendirildi. Halk oylamasında en az oyu alan Bulut dün akşam itibariyle Survivor’a veda etmek zorunda kalırken Berna ve Erdi zorlu bir elemeden daha kurtulmayı başardı.

Özellikle gönüllüler takımının kaybettiği oyunlar sonrasında ismi en çok söylenen isim Erdi ve Berna olurken bugüne kadar yapılan elemelerde iki isimde elenmekten kurtulmayı başardı. Bulut ismi söyledikten sonra konu ile ilgili kısa bir açıklamada yaparken uzun zamandan beri Survivor için hazırlandığını ve Survivor’a gelerek hayallerini gerçekleştirmekten dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi. Survivor’ın dışarıdan göründüğü gibi bir yer olmadığını ve oldukça zorlu olduğunu da belirten Bulut tüm yarışmacı arkadaşlarına başarılar dileyerek adaya veda etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler